et nytt liv

Jeg har laget en ny kategori som sier; et sunnere liv! Jeg skal begynne et sunnere liv. Jeg har absolutt ikke et sunt kosthold, og jeg skjemmes faktisk av det.

Det spises mye flere kalorier enn som er anbefalt, og alt for mye fett, karbohydrater og kunstige søtningsstoffer. Det hadde vært et ganske bra kosthold om jeg faktisk trente 3-4 ganger i uka som jeg gjorde før, men det har rett og slett dabbet av med treningen i det siste. Før var jeg kjempe flink å trente 3-4 ganger i uka, og spiste veldig sunt, og var veldig nøye på hva jeg spiste å når jeg spiste. Men etter at jeg begynte på videregående har dette sluppet opp helt, spesielt etter min periode med kyssesyka. Etter tre uker med minimalt med mat og 12 kilo lettere, ble jeg skikkelig matglad og sjokoladen ble spist opp under kvarteret. Heldigvis har dette gått over og jeg spiser mer normalt, men fortsatt veldig glad i sjokolade.. nesten for glad

Så, jeg skal prøve å bruke bloggen som en motivasjon der jeg skriver ned treningsplaner og slikt, og jeg skal prøve å være på treningssentere minst 2-3 ganger i uka, mens jeg spiser sunt!

Det jeg skal gjøre først er å skrive opp alt jeg spiser en hel uke for å se hva jeg egentlig spiser. Det blir så flaut.... 
Maten idag er foresten supergrovkake med nugattix2 og en stratosplate, chilinøtter og en liter appelsinjuice....
Foresten! Dette handler ikke om å gå ned i vekt! Det handler om et sunnere kosthold og bedre helse, så jeg kan leve lykkelig lengee :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits