Tragedien som rammet et helt land.


Fantastisk og sterkt bilde, som sier mye.

Jeg har nesten vært i en sånn transe om jeg kan kalle det det, denne helgen. Har egentlig bare gått å håpet på å få våkne fra et mareritt. Det som har skjedd er så uvirkelig! Du sitter igjen med tankene og spørsmålene; Hvem kan gjøre noe så urettferdig? Hvem har samvittigheten til å gjøre noe så tragisk? Mot ungdommer? Mot folk på min alder. 

Heldigivs kjente jeg ingen som ble skadet eller som omkom på Utøya, men jeg vet av mange som var der, og bare tanken på at de har vært på samme øy som massemorderen får hårene på kroppen min til å reise seg! Bare tanken på hvor traumatisk det må ha vært. Jeg har ligget å grått en del pga dette, selv om jeg ikke kjenner noen. Men det ble uansett en tragisk å fæl opplevelse å håndtere, ettersom det er folk på min alder, med hele livet foran seg. 

Det er ingen ord som kan beskrive hvordan folk har det i disse timer. Det er bare helt uvirkelig. Vi må bare stå sammen, vise følelser, fokusere på ofre og pårørende og prøve å gjøre det beste ut av dette. Vise alle og enhver at vi er sterke og holder sammen! 

"Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen"  
Varme tanker, kondolanse og medfølelse til alle pårørende, ofre og gjenlevende! 

2 kommentarer

Postet av: Jusali
Dato: 24.07.2011 Klokken: 23:48 - http://jusali.blogg.no/


Hele Norge er i sorg! så sykt trist alt som har skjedd! :(

fin blogg!

-jusali <3
Postet av: Deluna Lounge
Dato: 25.07.2011 Klokken: 03:18 - http://delunalounge.blogg.no


helt ufattelig!

Skriv en ny kommentar

hits