Dagene må gå videreEtter det som skjedde på østlandet fredag, har jeg hatt fæle mareritt om nettene, å har hatt problemer med å sove, og vil helst ikke sove alene. Høres sikkert svært overdrevent ut siden jeg ikke kjente noen som ble borte eller hardt skadet i tragedien, men jeg er fortsatt sterkt preget av det som skjedde, og klarer ikke helt å ta det fra meg. Tenker på alle som har det mye verre enn meg, og har stor medfølelse! Men jeg må nesten fortsette noe normalt med hverdagene jeg som mange andre. 

Nå har jeg så å si nettopp hoppet ut av dusjen etter en halvannen times treningsøkt sammen med to gode veninner! Jeg tenkte jeg skulle sette meg godt til rette med noe godt å spise å se en episode av one tree hill før jeg setter igang og bretter noen klær(!!!) for så å ordne meg å delta i fakkeltoget her i Verdal, til minne om de døde på Utøyaog i Oslo. Etter det suser jeg vell opp til kjæresten. 

Skal foresten bli litt flinkere til å legge ut forskjellige bilder og filmer. Har noen på lager som må ut, samt skal kameraet være med under kveldens fakkeltog. Kan kanskje bli en fin video eller fine bilder :)

Ha en fin dag videre! 

2 kommentarer

Postet av: I have dreams
Dato: 26.07.2011 Klokken: 17:19 - http://ihavedreams.blogg.no


livet må virkelig gå videre for de av oss som ikke ble så hardt rammet av denne tragedien, jeg selv ble veldig rystet og matlysten gikk ned, jeg fikk ikke sove, men så sa jeg stopp, igårkveld gikk jeg en lang tur i naturen og det hjalp så utrolig godt, og idag morges våknet jeg frisk og uthvilt, uten mareritt.

det var som å våkne som et helt nytt menneske, fordi jeg har hentet meg selv inn igjen, jeg har fått kreftene og appetitten tilbake. man må kunne glede seg over de små og store hverdagsmagiene, slippe solen inn i livet igjen, for hva nytter det å bli syk, slik at man ikke kan skinne for noen? hvis alle skal dele den samme sorgen, og ikke generere noe lys, ser jeg for meg man aldri kommer seg videre.

jeg har grått mye de siste dagene, men nå er jeg klar til å smile igjen, le og synge igjen, å danse. for livet er for kort, det er så utrolig dyrebart, en gave vi ikke må glemme.
Postet av: Sara Holshagen
Dato: 26.07.2011 Klokken: 17:41 - http://sarholshagen.blogg.no/


I have dreams: Er helt enig, bra skrevet! :)

Skriv en ny kommentar

hits