uke nr1

Første uka i 2012 er snart historie, og 2012 har egentlig begynt veldig bra! 

Mandag dro kjæresten tilbake til militæret, heldigvis kommer han hjem til helgen igjen. Jeg begynte på skolen tirsdag, og uka har egentlig gått ganske fort :) 

Jeg og mamma dro på IKEA etter skolen på tirsdag, der jeg handlet tvbord og et sofabord og masse andre småting for gavekort jeg fikk til jul. Jeg har også vært å trena denne uka, og det var utrolig godt. Satser på et treningsfyllt år! Idag hadde vi "prøve-tentamen" i lydproduksjon. I og med at idag var den første gangen jeg åpnet lydredigeringsprogrammet på hele skolegangen min, synes jeg det gikk ganske greit, og plutselig var skoledagen ferdig :)

Nå har jeg satt opp tv borde og sofaborde mitt, å skal rydde inne her i leiligheten, så det ser litt trivelig ut. Har også tenkt å ta bilder av leiligheten og legge ut, når jeg har det ryddig. Etterpå skal jeg faktisk prøve å lære meg å stå snowboard og ei god venninne skal hjelpe meg! Litt redd, men er så innstillt på at jeg skal klare å stå støtt på et snowboard iløpe av vinteren! :)Ha en fin dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits