Helga

Blogg.no appen har ikke vært helt på min side denne helgen, og har ikke akkurat sittet på macen, så har ikke blitt noen oppdateringer. 

Helgen har vært super! Dro hjem veldig tidlig fra skolen fredag, å sovnet. Våknet noen timer etterpå av at kjæresten min kom hjem, veldig trivelig å bli vekt på den måten! Han lagde taco til meg senere på kvelden, og vi pakket kofferten med finstasen og finsko. Lørdagsmorgenen, kl ti over 5 vel og merke, slepet vi oss ut av senga, ordna det siste og satte oss på toget på vei mot Lillestrøm. Møtte pappa der, og kjørte til hotelle vi skulle ligge på, 5 stk på et nokså lite hotellrom, jeg, Tor Arne, Jakob, pappa og Eli :) Men det gikk greit det og! 



Søndag var det tid for barnedåp, kjempe koselig å møte slekt igjen! Var en super trivelig dag, med ei kjempe nydelig dåpsjente :) Etter det, var det tid for en 7 timers togtur hjem igjen. 

Har så sinnsykt vondt i magen etter all drittmaten som har gått ned i magesekken min denne helgen. Blir godt med rutiner igjen nå :) Neste helg er det duket for 70 årsdag! 

Nå blir det kosekveld med noen jenter! 
Ha en fin søndagskveld! :)  

Én kommentar

Postet av: theresekristina
Dato: 12.03.2012 Klokken: 19:46 - http://theresekristina.blogg.no


Så koselig :)

Skriv en ny kommentar





hits