Første søndag i advent!

Da har man kommet godt inn i desember måneden. Denne måneden har jeg gått å gledet meg til lenge nå, er så mye kos som skjer! Eller, det jeg har gått å gledet meg til lengst har jo nettopp gått i vasken. Men er noe godt i det uansett, det kommer til å bli en killer jentetur med masse gøy, selv om det ikke blir en fantastisk MUSE konsert. Også kommer kjæresten min hjem igjen, noe jeg har gledet meg til i tre måneder nå, og selve julekosen! Jula må være det beste med hele året tror jeg. Er så mye familiekos, vennekos og kjærestekos! Og jeg får ikke nok av det :-) 

Idag har jeg pakket inn julegaver til familien vår i Oslo, som bli kjørt tidlig imorgen. Og pakke inn gavene, pynte å skrive kort, med julemusikk er så koselig. Og det vil jeg helst gjøre helt alene, det blir liksom min oppgave i familien min, og det elsker jeg. Ellers har jeg ryddet inne i min lille hule og hengt opp julestjerne mi. Skal finne mer julepynt etterhvert så det blir enda mer julekoselig her inne. Tenkte at alt skal være ferdig her inne til den 14., da kjæresten kommer hjem. 

Én kommentar

Postet av: Mikael
Dato: 08.12.2012 Klokken: 08:51 - http://forum.modekampanj.com


Hej, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från Mikael

Skriv en ny kommentar

hits