Onsdagsmorgen

Onsdagsmorgenen startet kl.8 her i huset. Kjæresten begynte på jobb i halv 10 tiden, og jeg har små ærender idag. Jeg har blitt skikkelig husmor, noe som egentlig ikke er helt min stil. Men når man går arbeidsledig, har man tid til overs. Mye tid til overs. Jeg lager lunchen til kjæresten, lager middag til han kommer hjem og holder huset ryddig. Nei, jeg liker det ikke helt. Føler meg skikkelig gammel nesten. Men jeg har et håp om at min arbeidsløse hverdag snart er over. Jeg trenger virkelig en jobb før jeg går på veggen her hjemmet, haha..

Akkurat nå, sitter jeg fortsatt usminket, har Pretty Little Liars på tvskjermen, og nettopp hivd i meg en kopp kakao. Skal snart stikke på butikken en kjapp tur å handle noen småting, etter det skal jeg stikke til byen en tur å gjøre noe spennende! Har ikke lyst å fortelle så mye mer enn det enda, kommer vell mer om det senere.


Dere får et bilde av meg fra da vi var i Washington DC, enn så lenge.

Jeg driver og skal fikse designet litt på bloggen. Men tror jeg trenger litt hjelp! Headeren må fikses, å selve designet, men det kommer vell etterhvert!

 

Ha en fin onsdag dere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits