Rolig kveld

Ligger langflat i sofaen akkurat nå helt utslitt etter dagen, selv om jeg ikke har sprunget noe maraton akkurat. Tror det har vært mye tenking og inntrykk gjennom dagen som gjør hodet tungt, men godt det er det. Godt å kjenne at kroppen blir brukt!

Begynte dagen kl. 06.30(!) imorges, og var ute av døra kl. 8. Elsker og ha god tid om morgenen, det værste jeg vet er å stresse så tidlig på dagen. Startet på jobb halv 9 idag da jeg skulle lære meg å åpne butikken sammen med daglig leder. Dette gikk veldig greit, gikk igjennom rutinene for åpning, å sto i butikken noen timer for å hjelpe litt til. Imorgen starter jeg kl.5 å skal lære meg å stenge. Synes fortsatt det er rart å allerede ha jobb, bare etter noen uker her nede! Klar for nye utfordringer!


På tur hjem ifra byen var det jo rene snøstormen fra vidda! Jeg hater alt som har med vann og gjøre i ansiktet, så jeg ble jo såklart gående å myse å se ned i bakken som et uvær gjennom hele den 30minutters hjemturen, som resulterte i en voldsom hodepine. Ikke nok med den friske gåturen hjem, men da jeg kom hjem var jeg nødt til å måke meg inn til huset. I snøstorm. Kald og våt. Med mascara rennende nedover ansiktet. Men, så omsorgsfull som jeg er fortsatte jeg like greit med å måke resten av gårdsplassen så forsvarets menn hadde en plass og parkere. I snøstorm Hadde også en koselig prat med nabodama mens vi begge måket snø, så tiden gikk forsåvidt fort. Hadde sinnsykt vondt i hodet og føtter etterpå, men føler det var litt verdt det da jeg så bilene begynne å komme på gårdsplassen. Hihi, snill pike

Nå er det snart sengetid her i huset, hvile hodet og kroppen til imorgen. Imorgen er det heldigvis fredag, som betyr helg! Etter jeg er ferdig på jobb selvfølgelig.

Ha en fin kveld!

3 kommentarer

Postet av: Honey Bee & Apple Pie
Dato: 30.01.2014 Klokken: 21:40 - http://honeypie.blogg.no


Hehe, må le litt av det første bildet, det er akkurat sånn jeg føler meg nå om dagen xD Det var synd at du fikk hodepine av mysingen da :( Flink pike som måkte gårdsplassen da!
Postet av: Sara Holshagen
Dato: 30.01.2014 Klokken: 21:46 - http://sarholshagen.blogg.no/


Honey Bee & Apple Pie: Haha, godt jeg ikke er alene!
Postet av: theresekristina
Dato: 30.01.2014 Klokken: 22:07 - http://theresekristina.blogg.no


Så kjekt at du har fått jobb, håpe du er fornøgd med den :) Snill som måkte heile plassen!
Postet av: Sara Holshagen
Dato: 31.01.2014 Klokken: 09:49 - http://sarholshagen.blogg.no/


theresekristina: Ja, veldig greit med ny jobb, trives sålangt ihvertfall :-)

Skriv en ny kommentar

hits