18.03.14

Tiden går så fort! Februar har gått utrolig fort, og plutselig er vi i midten av mars. 3 uker igjen til påskeferie, eller iallefall til dere som går skole. Tor Arne har to uker påskeferie. To uker! Vi har store planer om å reise hjem til Verdal i påskeferien, venter bare på hvordan vaktlistene på jobben min ser ut disse ukene, men regner med det ordner seg. Jobber ganske mye for tiden, og kjenner det både er godt å slitsomt. Men veldig godt å ha litt penger og rutte med! 

Vi har fått grei veldig mye i leiligheten den siste tiden, så det meste er på plass. Endelig! Mangler egentlig bare sånn småting som litt hyller og diverse småbord. Også mangler vi å få fikset opp den to gjestesoverommene helt, sånn at de faktisk kan brukes til gjesterom! Vi bruker det ene til litt kontor med en sovesofa i, men det er så lite koselig der inne. I det andre er en dobbelseng dekket med pappesker og ting vi ikke vet hvor vi skal sette. Er daglig å drømmer meg bort i interiørbutikker på nettet, er så mye fint å finne! 

 

Slenger med noen bilder fra februar! 


1. Free entry ticket til et utested her i Kr.sand som vi fikk på jobben   2. Ute å går søndagstur på en lørdag   3. Morgensvakt på jobb 
4. Ga nytt liv i to hyller   5. Sånn stua vår så ut da flyttelasset kom en sen onsdagskveld   6. Litt av møblene på plass i stua (vi har flyttet om i ettertid) 
7. Solskinnsdag med OL på tvn   8. Sjokolademuffins på en helt vanlig onsdag <3   9. Selfie med malekost og maleklær, haha

 

Også har verdens beste mormor bursdag idag! Gratulerer så mye med dagen! Savner deg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits