Jobbmorgen

Startet dagen på jobb kl 0830 og er dønn sliten i føttene nå. Er heldigvis ferdig om to timer! *lykke*
Da har jeg fri til lørdag haha.. Har ikke hatt helg på over en mnd! Må jobbe noen timer lørdag også siden vi har prisfest her på Sandens i Kristiansand! Helt greit å jobbe mye dette halvåret så jeg får spart opp penger til et evt skoleår eller tre??

Idag har vi -30% på frozen yoghurt her på Yogis og jeg har overvurdert situasjonen. Jeg viste det kom til å komme mye folk på senteret idag og at de fleste kom innom å kjøpte verdens beste frozen yoghurt, men tro det eller ei, det har vært mindre kunder idag enn på vanlige dager! Jeg håpet litt på en travel morgen så dagen gikk fort, men måtte innse tapet ganske kjapt. Håper det kommer en del fram mot vaktskiftet iallefall!

Jeg har svært lite lesere btw, som er min egen feil. Jeg har ikke alkurat markedsført bloggen min noe særlig, tror ikke engang familien min vet at jeg har. Jeg vet ikke en gang hvem jeg skriver til egentlig. Dette er vel en blogg for bare meg, som bare jeg vet om, og kanskje en eller to-tre som tilfeldigvis (skjønner ikke hvordan) finner bloggen min?? litt koselig da! Håper kanskje flere finner den interessant :-)

Men dette innlegget var svært kjedelig, jeg vet. Kan ikke love noen superdupre innlegg da jeg egentlig ikke vet hva jeg skal skrive om. Men jeg kan prøve! Kanskje jeg får litt flere lesere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits