Blogg

Jobbmorgen

Startet dagen på jobb kl 0830 og er dønn sliten i føttene nå. Er heldigvis ferdig om to timer! *lykke*
Da har jeg fri til lørdag haha.. Har ikke hatt helg på over en mnd! Må jobbe noen timer lørdag også siden vi har prisfest her på Sandens i Kristiansand! Helt greit å jobbe mye dette halvåret så jeg får spart opp penger til et evt skoleår eller tre??

Idag har vi -30% på frozen yoghurt her på Yogis og jeg har overvurdert situasjonen. Jeg viste det kom til å komme mye folk på senteret idag og at de fleste kom innom å kjøpte verdens beste frozen yoghurt, men tro det eller ei, det har vært mindre kunder idag enn på vanlige dager! Jeg håpet litt på en travel morgen så dagen gikk fort, men måtte innse tapet ganske kjapt. Håper det kommer en del fram mot vaktskiftet iallefall!

Jeg har svært lite lesere btw, som er min egen feil. Jeg har ikke alkurat markedsført bloggen min noe særlig, tror ikke engang familien min vet at jeg har. Jeg vet ikke en gang hvem jeg skriver til egentlig. Dette er vel en blogg for bare meg, som bare jeg vet om, og kanskje en eller to-tre som tilfeldigvis (skjønner ikke hvordan) finner bloggen min?? litt koselig da! Håper kanskje flere finner den interessant :-)

Men dette innlegget var svært kjedelig, jeg vet. Kan ikke love noen superdupre innlegg da jeg egentlig ikke vet hva jeg skal skrive om. Men jeg kan prøve! Kanskje jeg får litt flere lesere!

18.03.14

Tiden går så fort! Februar har gått utrolig fort, og plutselig er vi i midten av mars. 3 uker igjen til påskeferie, eller iallefall til dere som går skole. Tor Arne har to uker påskeferie. To uker! Vi har store planer om å reise hjem til Verdal i påskeferien, venter bare på hvordan vaktlistene på jobben min ser ut disse ukene, men regner med det ordner seg. Jobber ganske mye for tiden, og kjenner det både er godt å slitsomt. Men veldig godt å ha litt penger og rutte med! 

Vi har fått grei veldig mye i leiligheten den siste tiden, så det meste er på plass. Endelig! Mangler egentlig bare sånn småting som litt hyller og diverse småbord. Også mangler vi å få fikset opp den to gjestesoverommene helt, sånn at de faktisk kan brukes til gjesterom! Vi bruker det ene til litt kontor med en sovesofa i, men det er så lite koselig der inne. I det andre er en dobbelseng dekket med pappesker og ting vi ikke vet hvor vi skal sette. Er daglig å drømmer meg bort i interiørbutikker på nettet, er så mye fint å finne! 

 

Slenger med noen bilder fra februar! 


1. Free entry ticket til et utested her i Kr.sand som vi fikk på jobben   2. Ute å går søndagstur på en lørdag   3. Morgensvakt på jobb 
4. Ga nytt liv i to hyller   5. Sånn stua vår så ut da flyttelasset kom en sen onsdagskveld   6. Litt av møblene på plass i stua (vi har flyttet om i ettertid) 
7. Solskinnsdag med OL på tvn   8. Sjokolademuffins på en helt vanlig onsdag <3   9. Selfie med malekost og maleklær, haha

 

Også har verdens beste mormor bursdag idag! Gratulerer så mye med dagen! Savner deg. 

Ny uke og utfordring

Den nye uka startet tiidlig! Var oppe ti på 6, og var ute av huset kvart på 7. Startet på jobb kl 7 idag for å lære meg mandagsmorgenrutinene da de er litt annerledes. Dette gikk greit, ganske stressende da du må bli ferdig ganske fort, men tror det blir greit etterhvert. Skal på jobb igjen nå når kl blir halv 4. En fin mandag, og start på uken. Skikkelig godt å ha noe å gjøre om dagene, og gleder meg skikkelig til lønningsdagen i mars, hihi!

Ellers i helgen har vi ikke gjort det store, jeg jobbet litt fredag og lørdag, vi spiste god mat og litt søtt lørdagskvelden, og søndag gikk for det meste ut på rydding, vasking og avslapping. Helt grei helg!


Det blir veldig mye kjedelig blogging frem til jeg får kameraet mitt fra Verdal, så jeg har litt lyst til å gjøre sånne utfordringer. Men klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken. Orker ikke så lange, men sånne utfordringer som kanskje kan gi et større blikk på hvem jeg egentlig er. Noen som kanskje har en utfordring på lur?

 

Ha en fortsatt fin mandag!

Hello February

 

En ny måned har begynt, og januar er forbi. Et skritt nærmere vår. Lysere tider. Varme. Herlig tid.

Vi har vært i Kristiansand i en måned nå, og trives kjempegodt! Jeg har endelig fått meg en jobb, en jobb jeg sålangt trives med. Tor Arne har tilbakelagt en eksamen sålangt, som han besto med glans. Selv om februar er noen dager mindre enn resten, har vi mange nok dager på å gjøre den fin. Denne måneden skal jeg i julebord/vinterbord om man vil kalle det det,  med den tidligere jobben min i Verdal, hvor vi skal til Sverige ei natt. Vi var der i fjor også, og det ble en skikkelig koselig tur, noe jeg vet det blir denne gangen også. Pizzabakergjengen er jo bare helt herlige!, skal bli koselig å se dem igjen! 

Ellers er det jo valentines day, noe vi egentle aldri har feiret her i hjemmet, og som vi kanskje ikke kommer til å feire noe særlig i år heller, haha.. For oss er jo valentines day hver dag! Ellers er det ikke så mye annet jeg vet om i februar, så vi får se hva den bringer :-)


Slenger med noen instagram bilder fra januar.

 

Ha en fin søndag!

Straks hjemmekoselig!

Endelig har vi fårr innvilget flyttebyrå søknaden! Og endelig får vi snart alt på plass av interiør og møbler vi fortsatt har stående i den andre leiligheten i Verdal. Det skal bli så deilig. Det føles så tomt her inne nå uten resten av møblene. Føles så uferdig. Så kjedelig og trist, haha..  Vi glemte til og med å ta med fjernkontrollen til tvn da vi dro! Gleder meg utrolig til å få resten hit så vi faktisk kan føle oss som hjemme, og vi slipper det ekkoe vi har her inne grunnet lite møblering. Eneste som føles som hjemme her akkurat nå er kjøkkenet. Men det er så lite areal at det skulle ikke så mye til, haha!


Tror denne pynten er noe av det eneste vi har plassert opp. Sett bort ifra småpynt som ble med på første flyttelass som bare er blitt satt tilfeldige steder. Åh, det skal bli herlig med litt flere ting her inne! Kjenner at interiørberta våkner opp inne i meg, hihi. 

Rolig kveld

Ligger langflat i sofaen akkurat nå helt utslitt etter dagen, selv om jeg ikke har sprunget noe maraton akkurat. Tror det har vært mye tenking og inntrykk gjennom dagen som gjør hodet tungt, men godt det er det. Godt å kjenne at kroppen blir brukt!

Begynte dagen kl. 06.30(!) imorges, og var ute av døra kl. 8. Elsker og ha god tid om morgenen, det værste jeg vet er å stresse så tidlig på dagen. Startet på jobb halv 9 idag da jeg skulle lære meg å åpne butikken sammen med daglig leder. Dette gikk veldig greit, gikk igjennom rutinene for åpning, å sto i butikken noen timer for å hjelpe litt til. Imorgen starter jeg kl.5 å skal lære meg å stenge. Synes fortsatt det er rart å allerede ha jobb, bare etter noen uker her nede! Klar for nye utfordringer!


På tur hjem ifra byen var det jo rene snøstormen fra vidda! Jeg hater alt som har med vann og gjøre i ansiktet, så jeg ble jo såklart gående å myse å se ned i bakken som et uvær gjennom hele den 30minutters hjemturen, som resulterte i en voldsom hodepine. Ikke nok med den friske gåturen hjem, men da jeg kom hjem var jeg nødt til å måke meg inn til huset. I snøstorm. Kald og våt. Med mascara rennende nedover ansiktet. Men, så omsorgsfull som jeg er fortsatte jeg like greit med å måke resten av gårdsplassen så forsvarets menn hadde en plass og parkere. I snøstorm Hadde også en koselig prat med nabodama mens vi begge måket snø, så tiden gikk forsåvidt fort. Hadde sinnsykt vondt i hodet og føtter etterpå, men føler det var litt verdt det da jeg så bilene begynne å komme på gårdsplassen. Hihi, snill pike

Nå er det snart sengetid her i huset, hvile hodet og kroppen til imorgen. Imorgen er det heldigvis fredag, som betyr helg! Etter jeg er ferdig på jobb selvfølgelig.

Ha en fin kveld!

Følelsessplittet dag

Åh, for en rar dag! Fin og stygg samtidig. Det er snøstorm. Jeg har måket snø fra gårdsplassen og trappa. Og jeg har fått jobb!

Å måke flere cm med snø fra en gårdsplass er tungt, og når det samtidig blåser ganske godt gjør det ikke måkingen knirkfritt. åh som jeg hater å måke snø....
Heldigvis løyet vinden og snøfallet tok seg en pause da jeg gikk ned til byen, så fikk en ganske fin tur ned dit. Det jeg skulle gjøre i byen var nemlig prøvejobbing i butikk! Og til min store overaskelse fikk jeg jobben! Jeg er helt i hundre, kan ikke begripe at jeg har fått meg jobb så fort. Det er så herlig å tenke på at jeg faktisk kan bruke dagen min på noe annet enn å sitte framfor tvn, og være husmor, og heller kan jobbe. Jeg starter rett på, og skal tilbake på jobb noen timer imorgentidlig og lære mer. Vidunderlig!Akkurat nå sitter vi å ser på luksusfellen før vi stikker til sengs. Faktisk utrolig fengende program, helt utrolig hvor mye gjeld man kan få av å ikke ha kontroll på inntekten sin, haha...


Ha en fin kveld!

Onsdagsmorgen

Onsdagsmorgenen startet kl.8 her i huset. Kjæresten begynte på jobb i halv 10 tiden, og jeg har små ærender idag. Jeg har blitt skikkelig husmor, noe som egentlig ikke er helt min stil. Men når man går arbeidsledig, har man tid til overs. Mye tid til overs. Jeg lager lunchen til kjæresten, lager middag til han kommer hjem og holder huset ryddig. Nei, jeg liker det ikke helt. Føler meg skikkelig gammel nesten. Men jeg har et håp om at min arbeidsløse hverdag snart er over. Jeg trenger virkelig en jobb før jeg går på veggen her hjemmet, haha..

Akkurat nå, sitter jeg fortsatt usminket, har Pretty Little Liars på tvskjermen, og nettopp hivd i meg en kopp kakao. Skal snart stikke på butikken en kjapp tur å handle noen småting, etter det skal jeg stikke til byen en tur å gjøre noe spennende! Har ikke lyst å fortelle så mye mer enn det enda, kommer vell mer om det senere.


Dere får et bilde av meg fra da vi var i Washington DC, enn så lenge.

Jeg driver og skal fikse designet litt på bloggen. Men tror jeg trenger litt hjelp! Headeren må fikses, å selve designet, men det kommer vell etterhvert!

 

Ha en fin onsdag dere!

Helt nytt

Over et år siden sist, og mye har skjedd!

Jeg besto og fullførte 3 år på videregående, og er dermed ferdig med 13 års skole! I hodet mitt er det ganske uvirkelig egentlig, og det resulterte jo i et friår. Jeg hadde en super russetid med tidenes russegjeng. Jeg ble tante til verdens nydeligste gutt i juni. Jeg og min kjære dro på velfortjent ferietur til Washington DC i juni/juli, hvor vi storkoste oss sammen med tante og onkel. Hadde en fin sommerferie, med mye venne- og familiekos, og litt småreising til både Ørlandet og Oslo. I august dro lillebror til USA på utvekslingsår, og skal sies at jeg såklart savner lillebror. Jeg har heldigvis fått jobbet en del, men uten skolen blir det likevell ganske mye fritid som har blitt brukt på trening og sosialisering og alenetid. 2.januar flyttet jeg og kjæresten ned hit til Kristiansand, og bor i forsvarsbolig og stortrives som ekte samboere.

Dette blir da mitt første innlegg på over et år, og kjenner jeg har mange ideer bak i hodet som vil frem i bloggingen. Jeg venter bare på kameraet mitt som blir sendt med siste flyttelast, så skal dette bli ganske herlig igjen!Slenger med et bilde fra sommer, sammen med 2 fine veninner!

Første søndag i advent!

Da har man kommet godt inn i desember måneden. Denne måneden har jeg gått å gledet meg til lenge nå, er så mye kos som skjer! Eller, det jeg har gått å gledet meg til lengst har jo nettopp gått i vasken. Men er noe godt i det uansett, det kommer til å bli en killer jentetur med masse gøy, selv om det ikke blir en fantastisk MUSE konsert. Også kommer kjæresten min hjem igjen, noe jeg har gledet meg til i tre måneder nå, og selve julekosen! Jula må være det beste med hele året tror jeg. Er så mye familiekos, vennekos og kjærestekos! Og jeg får ikke nok av det :-) 

Idag har jeg pakket inn julegaver til familien vår i Oslo, som bli kjørt tidlig imorgen. Og pakke inn gavene, pynte å skrive kort, med julemusikk er så koselig. Og det vil jeg helst gjøre helt alene, det blir liksom min oppgave i familien min, og det elsker jeg. Ellers har jeg ryddet inne i min lille hule og hengt opp julestjerne mi. Skal finne mer julepynt etterhvert så det blir enda mer julekoselig her inne. Tenkte at alt skal være ferdig her inne til den 14., da kjæresten kommer hjem. 

Friday night

Det er så sinnsykt kaldt! Ligger forfrosset i sofaen med tente lys å ovnene på 27 grader, men gjør jo ingen forskjell? Skjønner ikke hvorfor det skal være så kaldt inne i leiligheten min om vintrene. 

Men det er endelig fredag igjen! Helga skal nytes og det skal leses bok enten jeg vil det eller ikke. Har den stygge særoppgaven som skal skrives og leveres om en uke, og er ikke halv ferdig engang. Sliter så utrolig mye på motivasjonen at jeg ikke har fått lest ferdig de tre bøkene. 

Ikveld er det duket for jentekveld, og god pizzabakeren pizza og godteri skal inntas før vi hopper i jacuzzien! Blir godt å trøstespise litt med jentene nå som Muse konsertn vi skulle på i Stockholm på nå til torsdag ble avlyst! Helt sykt, en uke før konserten får vi høre at vokalisten har brukket to bein, altså to tå! Avlyste konserten pga av to brukne tå....... Helt sinnsykt

På tide igjen

Tiden går med på skole, soffaslapping, trening og jobb.
Men har også en del fritid, så tenkte jeg like gjerne kunne bruke noe av det på blogging igjen. Kjenner jeg har savnet det litt.

Sitte å skrive litt, og se tilbake på bloggen min er alltid like koselig! 

Heer er et bilde av meg, for dere som ikke kommer på hvem jeg er! 

Men nå er jeg faktisk helt utslitt etter dagen. Tar kvelden, og kommer tilbake imorgen! 

14.mar.2012

Dagen idag har bare vært bra, i motsetning av igår! Sliter en del med ryggen min, så er ikke så godt å sitti på skolen over lengre tid, sånn som idag. 

Har egentlig bare vært slapp idag, fikk med meg mor å kjøpte inn litt god mat til meg etter skole, samtidig som jeg kjøpte meg noen pynteputer, og to fine lysestaker. Nå sitter jeg i sofaen, og slapper av foran tvn med Paradise Hotel. Ja, jeg er offisielt hekta, er gøy å se folk dumme seg sånn ut, fin underholdning :)

Sitter med lapskaus til middag som snilleste mormor kom til meg med<3 og cola og en banan. Har vært hos naprapat idag, å fått knekt opp ryggen min, og løsnet noen muskelknuter bak der, så det er håp får den også :) Trente litt mage, lår å armer etterpå, og tøyde ut. Så føler jeg har brukt dagen min godt idag! :) 


Bildet fra dåpen i Lillestrøm. Bror som har tatt bildet. 

Sikkert kjempe interessant inlegg, men er ikke akkurat i det kreative hjørnet.
Ha en fin kveld! :)  

HomeCanon EOS 7D - 90mm f/2.8


Noen bilder fra leiligheten min, detalj bilder. Er utrolig godt å ha noe for seg selv! 

bad day

Idag er en sånn dag, en sånn dårlig dag jeg gjerne kunne hatt foruten. Skjønte det allerede i helgen at en sånn dag var på vei. Forhåpentligvis varer den perioden ikke lenge denne gangen, ettersom jeg har blitt mye sterkere :) 

Prøvde meg på skolen, men tapte det slaget ganske kjapt. Og min vidunderlig herlige venn, Monica, kom å hentet meg og kjørte meg hjem! Nå sitter jeg og ser Dr.Phil, slapper av, og prøver å få i meg noe mat.

 

Helga

Blogg.no appen har ikke vært helt på min side denne helgen, og har ikke akkurat sittet på macen, så har ikke blitt noen oppdateringer. 

Helgen har vært super! Dro hjem veldig tidlig fra skolen fredag, å sovnet. Våknet noen timer etterpå av at kjæresten min kom hjem, veldig trivelig å bli vekt på den måten! Han lagde taco til meg senere på kvelden, og vi pakket kofferten med finstasen og finsko. Lørdagsmorgenen, kl ti over 5 vel og merke, slepet vi oss ut av senga, ordna det siste og satte oss på toget på vei mot Lillestrøm. Møtte pappa der, og kjørte til hotelle vi skulle ligge på, 5 stk på et nokså lite hotellrom, jeg, Tor Arne, Jakob, pappa og Eli :) Men det gikk greit det og! Søndag var det tid for barnedåp, kjempe koselig å møte slekt igjen! Var en super trivelig dag, med ei kjempe nydelig dåpsjente :) Etter det, var det tid for en 7 timers togtur hjem igjen. 

Har så sinnsykt vondt i magen etter all drittmaten som har gått ned i magesekken min denne helgen. Blir godt med rutiner igjen nå :) Neste helg er det duket for 70 årsdag! 

Nå blir det kosekveld med noen jenter! 
Ha en fin søndagskveld! :)  

T.G.I.F

Fredag, nok en uke snart ferdig, bare den etterlengtede helgen igjen. Denne uken har gått i ett. Mandag kjørte jeg og Monica, som da nettopp har kjørt opp, til en liten by en halvtime unna, bare for å finne på noe gøy. Jeg har plagdes sånn med ryggen min i det siste, eller egentlig i flere år, men det har bare blitt værre. Så tirsdag fikk jeg time hos naprapat på treningssenteret jeg trener på, og fant ut at det ikke var noe galt med ryggen, men jeg må gjøre noe med det. 

Onsdag kjørte mormor meg til Stjørdal, tidlig på morgenen. Der skulle jeg nemlig møte opp til Sesjon del2! Det var en veldig gøy opplevelse egentlig, og har bare mer lyst til å inn i forsvaret etter denne dagen. Så forhåpentligvis drar jeg til Stavanger i juli, hvis intervjuet går min vei. 

ellers har jeg trent en del, men ikke like mye som jeg burde. Får ta det opp neste uke, har ikke vært helt i form denne uken. 

Back on track

Etter en lang periode uten blogging har jeg bestemt meg for å starte igjen. Blogging er noe jeg faktisk har savnet litt denne perioden, men det var utrolig godt å kunne få fokusere på seg selv også denne tiden. Så nå mener jeg at jeg er tilbake for fullt. 

Nå skal jeg hoppe i treningsklærne å springe meg en lang god tur. 


Finfin mandag!

Synes dagen har gått utrolig fort! Hadde det ikke så kjempe bra igår, og heller ikke da jeg våknet. Men når jeg fikk tullet på meg noen klær, å ordnet meg gikk det bedre. 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en god treningsøkt, har tatt litt av oppvasken siden jeg ikke rekker alt, og sitter nå her med middagen min som ikke er noe spesiellt og skryte av. Tenkte jeg skulle se en episode av Modern Family, før jeg suser av gårde til Lise hvor vi skal stå mer snowboard! Herlig :)Ha en fin dag! 

uke nr1

Første uka i 2012 er snart historie, og 2012 har egentlig begynt veldig bra! 

Mandag dro kjæresten tilbake til militæret, heldigvis kommer han hjem til helgen igjen. Jeg begynte på skolen tirsdag, og uka har egentlig gått ganske fort :) 

Jeg og mamma dro på IKEA etter skolen på tirsdag, der jeg handlet tvbord og et sofabord og masse andre småting for gavekort jeg fikk til jul. Jeg har også vært å trena denne uka, og det var utrolig godt. Satser på et treningsfyllt år! Idag hadde vi "prøve-tentamen" i lydproduksjon. I og med at idag var den første gangen jeg åpnet lydredigeringsprogrammet på hele skolegangen min, synes jeg det gikk ganske greit, og plutselig var skoledagen ferdig :)

Nå har jeg satt opp tv borde og sofaborde mitt, å skal rydde inne her i leiligheten, så det ser litt trivelig ut. Har også tenkt å ta bilder av leiligheten og legge ut, når jeg har det ryddig. Etterpå skal jeg faktisk prøve å lære meg å stå snowboard og ei god venninne skal hjelpe meg! Litt redd, men er så innstillt på at jeg skal klare å stå støtt på et snowboard iløpe av vinteren! :)Ha en fin dag!

happy new year!

Jeg har hatt en travel og fin jul sammen med familie å kjære! 
Har fått masse fint til leiligheten også, som jeg er kjempe glad for :) 

Nå har jeg og kjære kommet hjem til meg, der han ligger som et slakt i sengen og sover. Skal rydde å vaske en del inne her nå, og lage oreoform, før vi suser opp til volhaugen og feirer nyttår!

Er gira på et nytt år, 2012, det må bli et bedre år for min del. HAPPY NEW YEAR!

Kos dere ikveld :) Det skal jeg! 

right now

humør: Sliten, men glad
smak: superchips salt
kleskode: brun bokse, svart singlett, og dus rosa godgenser
sang: skrillex - first of the year
en viktig ting: få ordnet cdn med ptf prosjektet til imorgen! 
irritasjonsobjekt: oppvasken og stress med julegavehandel! 
inspirasjonhttp://www.carlosduartephotography.com/
glede: tar juleferie imorgen! 
mååndag

Startet dagen med å dra på skolen. Noe som var totalt unødvendig! Kastet bort 38 kr på tog hjem.. 
Jeg gikk innom det lille kjøpesentere vårt, å traff tilfeldigivs på Monica, som heller ikke orket skole idag, noe som resultrerte til at vi gikk på aboteke å spiste lunch sammen og spilte wordfeud! Gikk og fikk litt brunfarge på kroppen, fikk handlet noen småting og traff på Lise som heller ikke orket skole :)

Sååå har jeg vært å hentet ut brillene minee!

elsker photobooth

Så har jeg fortsatt et stort fjell med skittne kopper. Noen som stiller frivillig? 

Give it all

Nå må jeg begynne å blogge igjen. Grunnen til at jeg ikke har skrevet noe på noen uker vil jeg ikke nevne sånn på bloggen. Trenger ikke å gå så personlig inn. 

Men jeg har kommet meg veldig på noen dager nå, og er klar for en periode med blogging! Kjæresten min dro tilbake til ørlandet for noen timer siden, og regner med han er fremme nå, så jeg har bare slappet av ikveld. Er sinnsykt trøtt, så tror det blir tidlig kveld, før det blir skole imorgen. Har et stort fjell med oppvask som står å venter på meg, men det må nesten bare få vente til imorgen. 

Ha en god natt! :) 

Follow me!

Bloglovin her
Twitter sarenh9
Instagram sarahols
Like I told you so

Dagene har gått sitt løp, jeg har egentlig bare gått med de siste dagene. Har hatt to helger på rad der kjæresten har vært hjemme, noe som har vært utrolig godt! 

Jeg begynner og føle meg bedre, og føler for å begynne å blogge litt igjen. 

Nå skal jeg snart stikke å ha veiledningstime på treningssenteret her. Gleder meg til å begynne å trene sånn smått igjen etter en lang periode uten trening. 

Skal prøve så godt jeg kan med bloggingen framover, ikke bare for deres skyld, men mest for min egen skyld.

Ha en fin dag! :-)

Egypt 2011

Da vi var i Egypt i september filmet jeg en del, og klippet sammen en ganske så ok film. Synes det er så greit med en film du kan se på iblandt, istedenfor mange forskjellige bilder :) 

Så tenkte å dele den med dere! 

egypt from Sara Holshagen on Vimeo.

Nå blir det Palermo og Greys med jenter! 

Challenge #2

åh, drit i den første challengen, den ble for lang. 

Fant en som ser mye morsomere ut, og ikke varer så lenge :) Begynner nok med den imorgen.

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.
02 - What's in your bag?
03 - A photo of your cellphone.
04 - A day in the life, photographs taken throughout your day.
05 - A photograph of yourself two years ago.
06 - A photograph of yourself without makeup.
07 - A photo of yourself, not taken by you.
08 - A photo of someone you fancy at the moment.
09 - The contents of your fridge, MTV Cribs style.
10 - Your dream wedding.
11 - A photo of the item you last purchased.
12 - Your favourite movie.
13 - What you want more than anything right now.
14 - Your current wishlist.
15 - The most beautiful picture of your best friend.
16 - Something you regret.
17 - A TV show you're currently addicted to.
18 - A photo of your house/apartment.
19 - A photo of your handwriting.
20 - A band/artist not many people know of, but you think should.
21 - A photograph of the part of you that you dislike the most.
22 - A photograph of the part of you that you like the most.
23 - The next plan you have coming up that you're really excited for.
24 - A song to match your mood.
25 - A photograph of the town you live in.
26 - A celebrity you don't like, and why.
27 - A photo of your faviourite item of clothing.
28 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life.
29 - What's in your make-up bag?
30 - A photograph of yourself taken today + three good things that have happened in the past 30 days.

Helg

Har hatt en fantastisk helg sammen med kjæresten! Rart å tenke på at vi foreløbig bare har sett hverandre to helger på over to måneder! Heldigvis kommer han til helgen igjen, noe som jeg gleder meg like mye til. Også blir det jul :) har desverre ikke prioritert bloggen denne helgen, men det skal jeg ikke unnskylde meg for, for jeg har kost meg skikkelig :) men fortsetter å blogge nå som hverdagen har begynt å jeg ikke har verdens beste å ligge å late meg med ;)

Er på etterskudd i den challengen min, men har forhåndskrevet noen, så tenkte å legge ut en iløpet av dagen.

Ellers har jeg vært hjemme fra skolen fordi jeg har hatt utrolig vondt i hode og kvalm, så har sovet en del idag noe som var svært godt :)

Ha en fin dag! :)

Herlig!

Har hatt en herlig kveld i Trondheim! Møtte søskenbarnet mitt på torget og vi gikk å satte oss på kafé å snakket om alt og ingenting. Etterpå gikk vi til Egon sammen med mamma som spanderte en herlig pizza, og ble sittende til de stengte. Har akkurat kommet inn til hotellrommet nå, å er mildt sagt ganske sliten. Skal bli godt med en god natt søvn før en hard shoppingdag venter imorgen! :) 

God natt! 

T-town!

Da har jeg og mamsen kommet oss til Trondheim og skal ligge her til imorgen. Det ble egentlig litt sånn spontant, bestilte hotell en time før vi dro hjemme fra. Men det passet veldig bra! Mamma har noen ærender ikveld og imorgekveld, og imorgen skal vi ut å shoppe litt til jul å dra på Ikea for å handle inn litt til leiligheten min, så senere på kvelden kjører vi innom Værnes lufthavn å henter kjæresten min! Det skal bli så sinnsykt godt å få se han, da jeg ikke har sett han på over en måned! 

Men nå må jeg ordne meg bittelitt før jeg stikker opp til torge for å møte søskenbarne mitt! 

Ha en fin kveld! :)

NO.169
day1

- Jeg er omsorgsfull
- Jeg er veldig glad i de rundt meg
- Jeg har vansker med å la folk bli kjent med meg
- Jeg er alt for glad i sjokolade og godteri og bruker alt for mye penger på dette
- Jeg elsker sko, å accesories, men har lite av det. 

Tørr humor221111

Det blir litt iphoneblogging, fordi jeg orker bare ikke å ta opp macen. Skulle egentlig ha begynt på denne challenge'n min idag, men har rett å slett ikke rukket det!

Idag har jeg sovet en liten stund! Var kjempe godt.

Så fikk jeg med brodern å bar ut senga mi fra soverommet å ut til leiligheten min, men har ikke flyttet ut helt enda. Har ikke planer om det før alt av strøm å vann er på plass :) så ligger på madrasser til det blir helt ferdig!

Dette er jo da sofaen min som jeg fikk på plass i går å den verdifulle lampa mi:)

Har også fått gjort en del skolearbeid, med en kopp kakao ved siden av.

Nå har jeg planer om å legge meg å sove på madrasser! Morgendagen blir en like travel dag. God natt :)

Sliten

Ligger i sofaen med godpleddet mitt å halvsover mens Joey dominerer tvskjermen. Er utrolig sliten, med en giga hodepine og det er så mye jeg skulle ha gjort idag! Skoledagen har heldigvis gått ganske fort, så nå er det bare to skoledager igjen før det blir langhelg! Gleder meg :-) 

Tenkte jeg skulle legge meg å sove i en time eller to nå, så får jeg se hvordan formen min er etterpå.

Ha en fin dag! :)

Mandagsbarn

En ny frisk uke, startet med en nokså trøtt jente. Men denne uka skal gå rimelig fort! :) 

Skoledagen gikk fort og greit. Gikk av bussen i sentrum for å gå å bestille meg synstest og ble henta av mamma etterpå. Tenkte meg egentlig på sprek med det samme jeg var i sentrum, men har en vond korsrygg, så det ble det ikke noe av. Da er det bedre med litt søvn på sofaen :) 

Nå venter jeg bare på at mannen til søskenbarne mitt skal komme å hente meg og tilhengeren før vi kjører hjem til dem å henter sofaen min, samtidig som vi skal se igjennom julebildene jeg tok av dem. 

Dagen blir fin, og jeg elsker det! 

Challenge

01 - Et bilde av deg selv, med fem fakta

02 - Et bilde av deg og den personen du har vært bestevenn med lengst

03 - Et bilde av skuespilleren fra favoritt showet ditt

04 - Et bilde fra en minneverdig kveld

05 - Et bilde fra den tv serien du liker best

06 - Et bilde av en person du ville byttet med for en dag

07 - Et bilde av deg og noen du ville vært fortapt uten

08 - Et bilde som får deg til å le

09 - Et bilde av den personen som har fått deg gjennom det meste

10 - Et bilde av innholdet I sminkepungen din

11 - Et bilde av byen du bor I

12 - Et bilde av noen du liker

13 - Et bilde av favoritt artist/band

14 - Et bilde av en person du ikke kunne tenke deg å leve uten

15 - Et bilde av noe du har lyst til å gjøre før du dør

16 - Et bilde av noen som inspirerer deg

17 - Et bilde av noe som har hatt stor innvirkning på ditt liv nylig.

18 - Et bilde av favoritt vesken din

19 - Et bilde fra når du var liten.

20 - Et bilde av en plass du vil reise

21 - favoritt maten din

22 - Et bilde av noe du kunne ønske du var bedre på

23 - Et bilde av din favoritt bok

24 - Et bilde av noe du bruker mye tid på

25 - Et bilde fra dagen I dag

26 - Et bilde av noe som betyr mye for deg

27 - Et bilde av deg selv og en I familien din

28 - Et bilde av noe du er redd for

29 - Et bilde av noen som alltid får deg til å smile

30 - Et bilde av noen du savner

31 - Et bilde av hva du har på deg I dag

32 - Et bilde av det du har gjort på I dag

33 - ET bilde av deg selv, der du gjør det du elsker å gjøre

34 - Et bilde av den CD'en du spiller mest nå

35 - Et bilde av den plassen du liker best å spise

36 - Et bilde av "din bedre halvdel"

37 - Et bilde av de du er mest sammen med

38 - Et bilde fra den tiden av dagen du liker best

39 - Et bilde av favoritt filmen din

40 - Et bilde av din favoritt Disney karakter

41 - Et bilde av dyret ditt

42 - Et bilde av ditt drømmehus

43 - Et bilde av noe du ikke klarer å fungere uten

44 - Et bilde av noen du har blitt fortalt du ligner på

45 - Et bilde av rommet ditt

46 - Et bilde av hvor du kunne ønske du var akkurat nå.

47 - Et bilde av din favorittplass å shoppe

48 - Et bilde av din favoritt skuespiller

49 - Et bilde av hvor du bor

50 - Et bilde av plassen du besøker mest

51 - Et bilde av drømme bilen

52 - Et bilde av din favoritt sport

53 - Et bilde av noen du syns er hot

54 - Et bilde av den tingen du ville tatt med deg om du skulle være strandet på en øde øy

55 - Et bilde av den filmen du sist så på kino

56 - Et bilde av noe som gjør deg glad

57 - Et bilde av din favoritt ferie

58 - Et bilde av ditt favoritt dyr

59 - Et bilde av en tilfeldig gjenstand som du eier

60 - Et bilde av stuen din

61 - Et klassebilde fra skolen

62 - Siste plassen du reiste til

63 - pokaler/medaljer du har fått

64 - Din favorittbok du hadde når du var liten

65 - Et bilde av deg og din beste venn

66 - Et bilde på rommet ditt

67 - Noe grønt

68 - Et blad du liker

69 - Noe rødt

70 - Noe du har lånt av noen andre

71 - Et bilde av ditt favoritt smykke/ring/armbånd

72 - Et bilde av bamsen din

73 - Et bilde av matpakken din

74 - Noe du fant under sengen

75 - Et bilde av deg og en venn

76 - Noe som irriterer deg

77 - Den siste tingen du kjøpte

78 - Solbrillene dine

79 - En billett fra en plass du har vært

80 - Din favorittfilm som liten

81 - Noe du har baket selv

82 - Det klesplagget du har I skapet som du er mest flau over

83 - Et bilde fra dagen din

84 - Favoritt sko paret ditt

85 - Noe rosa

86 - Noe moren din kjøpte til deg

87 - Noe som betyr mye for deg

88 - bade ditt

89 - Hva er I kjøleskapet ditt?

90 - Skolebildet ditt fra I år

91 - Noe som fikk deg til å smile I dag

92 - Noe du syns er rart som er I huset ditt

93 - Utsikten fra huset ditt

94 - Hva gjør du akkurat nå

95 - noe gult

96 - en plass du var I dag

97 - noe hjerteformet

98 - din favoritt neglelakk farge

99 - noe som får deg til å føle deg dyktig

100 - Et bilde av deg selv med 5 fakta

 

Kjære meg, tenk at jeg gjør dette... 

Words by a womenSøndagsmorgen

Helgen har gått i ett, så har nesten ikke tatt opp macen. 

Fredagen ble bare chill, spiste god mat å la meg forholdsvis tidlig. Lørdagen ble en nokså hektisk dag, med fotografering til et prosjket, kjøpesentertur, besøk å kosekveld og kino med ei god venninne! Filmen vi så var foresten den nyeste twilight filmen. Den var utrolig bra, og gleder meg til part2 kommer! :) 

Idag har jeg ingen andre planer enn å kose meg med bilder og redigering, og forhåpentligvis en treningsøkt! Uken har gått så utrolig fort! Håper dagene fram til fredag går enda kjappere :)) 

Dette har vært den første helgen på flere måneder det har gått så bra, og den første helgen på nærmere et halvt år at jeg har sovet lenger enn 9 om morgenen! Jeg er så utrolig glad og fornøyd over meg selv, at jeg har klart å komme meg så langt! 

Håper dere alle har hatt en fin helg! :-)

wuhu

Igår malte jeg ytterdøra mi lilla! Har ikke tatt bilde av resultatet enda, siden jeg skal male det siste strøket idag. Men dere ser sånn ca fargen her. Jeg tror det blir utrolig bra iallefall! :) Ser ut som torsdagen kommer til å gå fort! Har moduldag, som vil si at vi jobber med et magasin disse dagene. Resten av dagen skal jeg male både lilla å svart, og forhåpentligvis komme meg på trening. 

NO.158


Slappt

Har hatt et svært slapt forhold til bloggen, og har sakt det gang på gang at jeg skal skjerpe meg. Ikke nødvendigvis for dere få lesere sin skyld, men for min egen. Så jeg skal ta et skikkelig tak, og begynne å blogge sånn smått igjen fremover, så håper jeg at noen av dere synes bloggen min er interessant og har lyst til å lese om hverdagen min :) Alltid hyggelig å se at noen faktisk leser den. Søndagen idag har vært veldig chill så langt, og har ikke noen planer om noe annet heller. Akkurat sånn e søndag skal være :) 

Ha en fin søndagskveld! 

Everything will be okey

Everything will be okey in the end
If it's not okey, it's not the end 
every day problemTester

Tester ut blogg appen, og er super fornøyd med min nye iphone4! Var på tide med en ny telefon :)

NO.181fin dag.... ja

OD dagen har blitt gjennomført vel hjemme med bretting av klær å vasking. Har også samlet litt mer informasjon å sånt til featureoppgaven min i media, der jeg skriver om jobben som støttekontakt. 

Jeg fikk brev idag om at iPhonen min har kommet, og jeg kjørte tulling for å rekke det, og sto i lang kø, men tror dere ikke at jeg ikke fikk tatt det ut fordi det sto i mamma sitt navn?! Kjørte 5 km i tsjorte, skinnjakke og en tynn bukse, uten vits! åh, så utrolig surt :b

Nå skal jeg drukne sorgen min i litt smågodteri og kanskje noe sunn middagsmat før jeg og mormor går løs på montering av baderomsinnredninga mi :) 


megnå....

Ha en fin dag! 

Nok en skoledag over

Hoho, hvem har sakt at skoledagene er slitsomme? Har ikke gjort noe annet enn å sitte bak en pult, redigert bilder å spist pizzabolle og krokanrull i hele dag! Bortsett fra de 3 første timene hvor vi hørte et foredrag og så en 20 minutters film i forbindelse med IU. 

OD dag, og en like chill fredag som onsdag, så blir det helg! Montering av baderomsinnredning, litt skolearbeid, så er plutselig helgen over. 


Dagens antrekk! 

Kaos

De siste 4 ukene har jeg bare fokusert på meg selv. Jeg sliter med meg selv, noe som kanskje ikke så mange vet. Men har ikke så kjempe lyst til å gå videre inn på det enda. Men jeg jobber mye med meg selv, og kommer meg stadig bedre dag etter dag. Så blogging har det vært lite av! :) 

Kjæresten min dro inn i militæret på Madla for snart 4 uker siden. Den dagen han dro ble helt forferdelig! Jeg trodde aldri jeg skulle klare å komme meg opp å videre. Pga av psyken jeg nettopp har for tiden, ble det enda vanskeligere for meg. At den jeg føler meg aller mest trygg på, den jeg stoler aller mest på, den jeg elsker drar bort for et helt år, ble en forferdelig tanke og realitet. Men etter det fikk gå noen dager, gikk det mye bedre, mye pga at jeg hadde familie rundt meg som var der for meg :) Noe som de fortsatt er vel og merke! Formen min går mye opp og ned, så kan ikke forventes mye blogging fra min side. Men jeg skal prøve så godt jeg kan, for jeg er veldig glad i å skrive, og er egentlig en ganske god terapi i seg selv :)

Ha en fin kveld! 

shout through the sky

Sitter med to bøker fra luftforsvaret å bare gruver meg til imorgen. Venter på Tor Arne skal bli ferdig med pakking å ordning, så vi kan nyte de siste timene før han setter seg på toget til Værnes. Gud, det skal bli en tøff tid..

Dagen idag har vært både opp og ned. Har egentlig bare tatt livet helt med ro, sammen med Tor Arne, noe vi skal fortsette og gjøre så fort han er ferdig med det han skal.  


<3

Ha en fin kveld!  Det skal jeg

skolejente

uten motivasjon og konsentrasjon til å gjøre en dritt.  trøtt-og-sur-tryne mitt som er gira på helg! 

 

btw, ikke bry dere om de linkene øverst til høyre der :)

Hei igjeen

Etter en nokså lang pause fra bloggingen, har jeg bestemt meg for å fortsette sånn smått. Og har i den anledning også skaffet meg et ganske så greit design :) woho

heiåhå, da blir det middag i Vuku! 


Håper på en bedre bloggperiode :) 

Effektiv mandag

Nå har jeg og Lise vært ute å tatt bilder i over tre timer, og kan si vi har en del å redigere. Akkurat nå sitter jeg å spiser god og rask middag og skal ut å jogge meg en tur før jeg tar turen til Lise og så videre til Aboteke der vi skal møte Monica :-) 


Canon EOS 7D - 50mm f/1:8

Middagen min består av hele to egg, hvitløksbaguetter og appelsinjuice. hohoo, hurra for kjappe middagstips

Konkurranse

Er med i en konkurranse på Hanne Elizabeth's blogg hvor du kan vinne dette på bildet under! Supre premier kan du si :) 


bildet lånt av Hanne Elizabeth

Design

Designet er ikk ferdig! hoho, jeg bruker så langt tiiiiid

#tålmodighet

beautyschool dropout

Herliiig! Grease er på TV'n, browniesn er godt plantet i magesekken og kjæresten på plass sammen med meg i sofaen. Svært koselig søndag! :-) 

Hvorfor ikke?

Follow my blog with bloglovin

Hvorfor ikke følge meg på bloglovin? :-)

indeed

oh, thats the way it feels

Lørdagen min har vært svært avslappende. Nesten alt for avslappende, jeg er rar i kroppen etter å ha sittet konstant i sofaen sammen med mamma. Jeg og mamma skulle egentlig gjøre myemye idag, men endte opp på sofaen begge to etter hvert, og det har enda ikke skjedd noe.

Når vi etter hvert får oss opp fra sofaen skal vi lage pizza og bare ta livet med ro og kose oss. Ikke noe stress, bare en koselig liten familiekveld, jeg, mamma og broren. Er en sjelden gang dette skjer, så må nesten dokumentere dette :-)

Ha en super lørdagskveld!

Bloglovin

Follow me on bloglovin


bloglovin bloglovin

takk :-)

oh, hello

heh, ser jo hvor lang tid det tok før det tok slutt
eller, ikke slutt, blogging er et fint tidsfordriv i hverdagene
men blogglysten er jo ikke alltid der når du trenger den

Skal skjerpe meg.
Klarer ikke dette designe lenger heller, må gjøre noe med det.

Men dere, legg meg til som venn og gjerne følg meg på bloglovin!

promise

Promise me to think of us as a time so wonderful.
Promise me to think of us still bright still colorful.
Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed.

bildet er ikke tatt av meg.

it teist læik ju

Bloggen er under bygging, så den er jo da selvfølgelig ikke ferdig om noen ikke skjønte det. 
Men legg meg til som venn, og gjerne kommenter! :-)

Etter jeg er ferdig med designe og får finjustert noe, så begynner jeg vel for fullt med bildeoppdateringer og andre oppdateringer som da forhåpentligvis interesserer dere like mye som meg :-)

Men følg gjerne bloggen gjennom bloglovin, når den linken kommer opp etter hvert, og legg meg til som venn! :-) eller kanskje det er lurt å få inn profilen min først....

 

fra blogspot til blogg

Egentlig likte jeg meg bedre på blogg.no. Skjønte ikke så mye av kodene på blogspot, og viste heller ingen andre som hadde dette. Også oppå det hele så har jeg en veldig overtalende venn som hjalp med å flytte meg over hit.


hehehe, overtalte meg i å ta ett mega fint bilde av oss to.
jeg hadde det samme bloggnavnet på blogspot, så om du vil se på tidligere innlegg så klikk deg innom. Ikke at jeg hadde en så stor karriere der men....
Men grunnen til bloggingen min er vell som alle andre egentlig, jeg liker å skrive når jeg har noe å skrive om, og det er ganske greit noen ganger å se tilbake på ting jeg skriver. Og jeg elsker jo å ta bilder, så jeg gleder meg til å dele mine bilder med dere!
Mer om meg finner du "Behind it all" i menyen.Og ja, skal prøve å holde denne bloggen oppegående, siden jeg har prøvd mange ganger og har på en måte gitt opp.

Sara Holshagen

Jeg er en jente på 16 år. Blir 17 den 27.april. Går medier og kommunikasjon på 1.året. Stortrives btw! Har verdens beste kjæreste. Og uerstattelige venner. Har stor interesse for foto. Men og litt filmproduksjon.

Jeg aner ikke mer jeg kan skrive, så lar det stå åpent inntil videre :-)
Spør gjerne om det er noe, på mail, facebook eller i kommentarfeltet.
sar1_h@hotmail.com
Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits