januar 2012

!!!

Jeg er bare verdens heldigste person akkurat nå. Målløs. Jeg skal sove godt inatt.

Finfin mandag!

Synes dagen har gått utrolig fort! Hadde det ikke så kjempe bra igår, og heller ikke da jeg våknet. Men når jeg fikk tullet på meg noen klær, å ordnet meg gikk det bedre. 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en god treningsøkt, har tatt litt av oppvasken siden jeg ikke rekker alt, og sitter nå her med middagen min som ikke er noe spesiellt og skryte av. Tenkte jeg skulle se en episode av Modern Family, før jeg suser av gårde til Lise hvor vi skal stå mer snowboard! Herlig :)Ha en fin dag! 

Helg!

Imorges dro jeg på meg de tynne conversene mine før jeg dro til skolen. Det var skikkelig dyp snø. Nå har jeg kommet meg inn i den varme leiligheten min å har hoppet inn i varme gode klær å de varme tøfflene mine! Skal sette meg å se en episode av Modern Family og spise nesquik frokostblanding og et glass saft før jeg begynner å ordne meg til kino og restaurant sammen med fire herlige jenter:)

Ha en fin fredagskveld! :))

Gira!

Herligherligherlig! Har tilbringt kvelden min hos Lise for å lære meg snowboard. Er utrolig gira på snowboard sesong denne vinteren, og jeg føler meg allerede veldig klar for nye og flere utfordringer! Har egentlig gjort mye ikveld som jeg og kanskje andre ikke hadde trodd jeg kom til å klare. Men det gjorde jeg å jeg føler meg svært trygg på brette, så dette lover bra!

Nå skal jeg sove noen timer før det er tid for en ny skoledag. God natt! :)

uke nr1

Første uka i 2012 er snart historie, og 2012 har egentlig begynt veldig bra! 

Mandag dro kjæresten tilbake til militæret, heldigvis kommer han hjem til helgen igjen. Jeg begynte på skolen tirsdag, og uka har egentlig gått ganske fort :) 

Jeg og mamma dro på IKEA etter skolen på tirsdag, der jeg handlet tvbord og et sofabord og masse andre småting for gavekort jeg fikk til jul. Jeg har også vært å trena denne uka, og det var utrolig godt. Satser på et treningsfyllt år! Idag hadde vi "prøve-tentamen" i lydproduksjon. I og med at idag var den første gangen jeg åpnet lydredigeringsprogrammet på hele skolegangen min, synes jeg det gikk ganske greit, og plutselig var skoledagen ferdig :)

Nå har jeg satt opp tv borde og sofaborde mitt, å skal rydde inne her i leiligheten, så det ser litt trivelig ut. Har også tenkt å ta bilder av leiligheten og legge ut, når jeg har det ryddig. Etterpå skal jeg faktisk prøve å lære meg å stå snowboard og ei god venninne skal hjelpe meg! Litt redd, men er så innstillt på at jeg skal klare å stå støtt på et snowboard iløpe av vinteren! :)Ha en fin dag!

hits