januar 2014

Straks hjemmekoselig!

Endelig har vi fårr innvilget flyttebyrå søknaden! Og endelig får vi snart alt på plass av interiør og møbler vi fortsatt har stående i den andre leiligheten i Verdal. Det skal bli så deilig. Det føles så tomt her inne nå uten resten av møblene. Føles så uferdig. Så kjedelig og trist, haha..  Vi glemte til og med å ta med fjernkontrollen til tvn da vi dro! Gleder meg utrolig til å få resten hit så vi faktisk kan føle oss som hjemme, og vi slipper det ekkoe vi har her inne grunnet lite møblering. Eneste som føles som hjemme her akkurat nå er kjøkkenet. Men det er så lite areal at det skulle ikke så mye til, haha!


Tror denne pynten er noe av det eneste vi har plassert opp. Sett bort ifra småpynt som ble med på første flyttelass som bare er blitt satt tilfeldige steder. Åh, det skal bli herlig med litt flere ting her inne! Kjenner at interiørberta våkner opp inne i meg, hihi. 

Rolig kveld

Ligger langflat i sofaen akkurat nå helt utslitt etter dagen, selv om jeg ikke har sprunget noe maraton akkurat. Tror det har vært mye tenking og inntrykk gjennom dagen som gjør hodet tungt, men godt det er det. Godt å kjenne at kroppen blir brukt!

Begynte dagen kl. 06.30(!) imorges, og var ute av døra kl. 8. Elsker og ha god tid om morgenen, det værste jeg vet er å stresse så tidlig på dagen. Startet på jobb halv 9 idag da jeg skulle lære meg å åpne butikken sammen med daglig leder. Dette gikk veldig greit, gikk igjennom rutinene for åpning, å sto i butikken noen timer for å hjelpe litt til. Imorgen starter jeg kl.5 å skal lære meg å stenge. Synes fortsatt det er rart å allerede ha jobb, bare etter noen uker her nede! Klar for nye utfordringer!


På tur hjem ifra byen var det jo rene snøstormen fra vidda! Jeg hater alt som har med vann og gjøre i ansiktet, så jeg ble jo såklart gående å myse å se ned i bakken som et uvær gjennom hele den 30minutters hjemturen, som resulterte i en voldsom hodepine. Ikke nok med den friske gåturen hjem, men da jeg kom hjem var jeg nødt til å måke meg inn til huset. I snøstorm. Kald og våt. Med mascara rennende nedover ansiktet. Men, så omsorgsfull som jeg er fortsatte jeg like greit med å måke resten av gårdsplassen så forsvarets menn hadde en plass og parkere. I snøstorm Hadde også en koselig prat med nabodama mens vi begge måket snø, så tiden gikk forsåvidt fort. Hadde sinnsykt vondt i hodet og føtter etterpå, men føler det var litt verdt det da jeg så bilene begynne å komme på gårdsplassen. Hihi, snill pike

Nå er det snart sengetid her i huset, hvile hodet og kroppen til imorgen. Imorgen er det heldigvis fredag, som betyr helg! Etter jeg er ferdig på jobb selvfølgelig.

Ha en fin kveld!

Følelsessplittet dag

Åh, for en rar dag! Fin og stygg samtidig. Det er snøstorm. Jeg har måket snø fra gårdsplassen og trappa. Og jeg har fått jobb!

Å måke flere cm med snø fra en gårdsplass er tungt, og når det samtidig blåser ganske godt gjør det ikke måkingen knirkfritt. åh som jeg hater å måke snø....
Heldigvis løyet vinden og snøfallet tok seg en pause da jeg gikk ned til byen, så fikk en ganske fin tur ned dit. Det jeg skulle gjøre i byen var nemlig prøvejobbing i butikk! Og til min store overaskelse fikk jeg jobben! Jeg er helt i hundre, kan ikke begripe at jeg har fått meg jobb så fort. Det er så herlig å tenke på at jeg faktisk kan bruke dagen min på noe annet enn å sitte framfor tvn, og være husmor, og heller kan jobbe. Jeg starter rett på, og skal tilbake på jobb noen timer imorgentidlig og lære mer. Vidunderlig!Akkurat nå sitter vi å ser på luksusfellen før vi stikker til sengs. Faktisk utrolig fengende program, helt utrolig hvor mye gjeld man kan få av å ikke ha kontroll på inntekten sin, haha...


Ha en fin kveld!

Onsdagsmorgen

Onsdagsmorgenen startet kl.8 her i huset. Kjæresten begynte på jobb i halv 10 tiden, og jeg har små ærender idag. Jeg har blitt skikkelig husmor, noe som egentlig ikke er helt min stil. Men når man går arbeidsledig, har man tid til overs. Mye tid til overs. Jeg lager lunchen til kjæresten, lager middag til han kommer hjem og holder huset ryddig. Nei, jeg liker det ikke helt. Føler meg skikkelig gammel nesten. Men jeg har et håp om at min arbeidsløse hverdag snart er over. Jeg trenger virkelig en jobb før jeg går på veggen her hjemmet, haha..

Akkurat nå, sitter jeg fortsatt usminket, har Pretty Little Liars på tvskjermen, og nettopp hivd i meg en kopp kakao. Skal snart stikke på butikken en kjapp tur å handle noen småting, etter det skal jeg stikke til byen en tur å gjøre noe spennende! Har ikke lyst å fortelle så mye mer enn det enda, kommer vell mer om det senere.


Dere får et bilde av meg fra da vi var i Washington DC, enn så lenge.

Jeg driver og skal fikse designet litt på bloggen. Men tror jeg trenger litt hjelp! Headeren må fikses, å selve designet, men det kommer vell etterhvert!

 

Ha en fin onsdag dere!

Helt nytt

Over et år siden sist, og mye har skjedd!

Jeg besto og fullførte 3 år på videregående, og er dermed ferdig med 13 års skole! I hodet mitt er det ganske uvirkelig egentlig, og det resulterte jo i et friår. Jeg hadde en super russetid med tidenes russegjeng. Jeg ble tante til verdens nydeligste gutt i juni. Jeg og min kjære dro på velfortjent ferietur til Washington DC i juni/juli, hvor vi storkoste oss sammen med tante og onkel. Hadde en fin sommerferie, med mye venne- og familiekos, og litt småreising til både Ørlandet og Oslo. I august dro lillebror til USA på utvekslingsår, og skal sies at jeg såklart savner lillebror. Jeg har heldigvis fått jobbet en del, men uten skolen blir det likevell ganske mye fritid som har blitt brukt på trening og sosialisering og alenetid. 2.januar flyttet jeg og kjæresten ned hit til Kristiansand, og bor i forsvarsbolig og stortrives som ekte samboere.

Dette blir da mitt første innlegg på over et år, og kjenner jeg har mange ideer bak i hodet som vil frem i bloggingen. Jeg venter bare på kameraet mitt som blir sendt med siste flyttelast, så skal dette bli ganske herlig igjen!Slenger med et bilde fra sommer, sammen med 2 fine veninner!

hits