februar 2014

Ny uke og utfordring

Den nye uka startet tiidlig! Var oppe ti på 6, og var ute av huset kvart på 7. Startet på jobb kl 7 idag for å lære meg mandagsmorgenrutinene da de er litt annerledes. Dette gikk greit, ganske stressende da du må bli ferdig ganske fort, men tror det blir greit etterhvert. Skal på jobb igjen nå når kl blir halv 4. En fin mandag, og start på uken. Skikkelig godt å ha noe å gjøre om dagene, og gleder meg skikkelig til lønningsdagen i mars, hihi!

Ellers i helgen har vi ikke gjort det store, jeg jobbet litt fredag og lørdag, vi spiste god mat og litt søtt lørdagskvelden, og søndag gikk for det meste ut på rydding, vasking og avslapping. Helt grei helg!


Det blir veldig mye kjedelig blogging frem til jeg får kameraet mitt fra Verdal, så jeg har litt lyst til å gjøre sånne utfordringer. Men klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken. Orker ikke så lange, men sånne utfordringer som kanskje kan gi et større blikk på hvem jeg egentlig er. Noen som kanskje har en utfordring på lur?

 

Ha en fortsatt fin mandag!

Hello February

 

En ny måned har begynt, og januar er forbi. Et skritt nærmere vår. Lysere tider. Varme. Herlig tid.

Vi har vært i Kristiansand i en måned nå, og trives kjempegodt! Jeg har endelig fått meg en jobb, en jobb jeg sålangt trives med. Tor Arne har tilbakelagt en eksamen sålangt, som han besto med glans. Selv om februar er noen dager mindre enn resten, har vi mange nok dager på å gjøre den fin. Denne måneden skal jeg i julebord/vinterbord om man vil kalle det det,  med den tidligere jobben min i Verdal, hvor vi skal til Sverige ei natt. Vi var der i fjor også, og det ble en skikkelig koselig tur, noe jeg vet det blir denne gangen også. Pizzabakergjengen er jo bare helt herlige!, skal bli koselig å se dem igjen! 

Ellers er det jo valentines day, noe vi egentle aldri har feiret her i hjemmet, og som vi kanskje ikke kommer til å feire noe særlig i år heller, haha.. For oss er jo valentines day hver dag! Ellers er det ikke så mye annet jeg vet om i februar, så vi får se hva den bringer :-)


Slenger med noen instagram bilder fra januar.

 

Ha en fin søndag!

hits