mars 2012

14.mar.2012

Dagen idag har bare vært bra, i motsetning av igår! Sliter en del med ryggen min, så er ikke så godt å sitti på skolen over lengre tid, sånn som idag. 

Har egentlig bare vært slapp idag, fikk med meg mor å kjøpte inn litt god mat til meg etter skole, samtidig som jeg kjøpte meg noen pynteputer, og to fine lysestaker. Nå sitter jeg i sofaen, og slapper av foran tvn med Paradise Hotel. Ja, jeg er offisielt hekta, er gøy å se folk dumme seg sånn ut, fin underholdning :)

Sitter med lapskaus til middag som snilleste mormor kom til meg med<3 og cola og en banan. Har vært hos naprapat idag, å fått knekt opp ryggen min, og løsnet noen muskelknuter bak der, så det er håp får den også :) Trente litt mage, lår å armer etterpå, og tøyde ut. Så føler jeg har brukt dagen min godt idag! :) 


Bildet fra dåpen i Lillestrøm. Bror som har tatt bildet. 

Sikkert kjempe interessant inlegg, men er ikke akkurat i det kreative hjørnet.
Ha en fin kveld! :)  

HomeCanon EOS 7D - 90mm f/2.8


Noen bilder fra leiligheten min, detalj bilder. Er utrolig godt å ha noe for seg selv! 

bad day

Idag er en sånn dag, en sånn dårlig dag jeg gjerne kunne hatt foruten. Skjønte det allerede i helgen at en sånn dag var på vei. Forhåpentligvis varer den perioden ikke lenge denne gangen, ettersom jeg har blitt mye sterkere :) 

Prøvde meg på skolen, men tapte det slaget ganske kjapt. Og min vidunderlig herlige venn, Monica, kom å hentet meg og kjørte meg hjem! Nå sitter jeg og ser Dr.Phil, slapper av, og prøver å få i meg noe mat.

 

Helga

Blogg.no appen har ikke vært helt på min side denne helgen, og har ikke akkurat sittet på macen, så har ikke blitt noen oppdateringer. 

Helgen har vært super! Dro hjem veldig tidlig fra skolen fredag, å sovnet. Våknet noen timer etterpå av at kjæresten min kom hjem, veldig trivelig å bli vekt på den måten! Han lagde taco til meg senere på kvelden, og vi pakket kofferten med finstasen og finsko. Lørdagsmorgenen, kl ti over 5 vel og merke, slepet vi oss ut av senga, ordna det siste og satte oss på toget på vei mot Lillestrøm. Møtte pappa der, og kjørte til hotelle vi skulle ligge på, 5 stk på et nokså lite hotellrom, jeg, Tor Arne, Jakob, pappa og Eli :) Men det gikk greit det og! Søndag var det tid for barnedåp, kjempe koselig å møte slekt igjen! Var en super trivelig dag, med ei kjempe nydelig dåpsjente :) Etter det, var det tid for en 7 timers togtur hjem igjen. 

Har så sinnsykt vondt i magen etter all drittmaten som har gått ned i magesekken min denne helgen. Blir godt med rutiner igjen nå :) Neste helg er det duket for 70 årsdag! 

Nå blir det kosekveld med noen jenter! 
Ha en fin søndagskveld! :)  

T.G.I.F

Fredag, nok en uke snart ferdig, bare den etterlengtede helgen igjen. Denne uken har gått i ett. Mandag kjørte jeg og Monica, som da nettopp har kjørt opp, til en liten by en halvtime unna, bare for å finne på noe gøy. Jeg har plagdes sånn med ryggen min i det siste, eller egentlig i flere år, men det har bare blitt værre. Så tirsdag fikk jeg time hos naprapat på treningssenteret jeg trener på, og fant ut at det ikke var noe galt med ryggen, men jeg må gjøre noe med det. 

Onsdag kjørte mormor meg til Stjørdal, tidlig på morgenen. Der skulle jeg nemlig møte opp til Sesjon del2! Det var en veldig gøy opplevelse egentlig, og har bare mer lyst til å inn i forsvaret etter denne dagen. Så forhåpentligvis drar jeg til Stavanger i juli, hvis intervjuet går min vei. 

ellers har jeg trent en del, men ikke like mye som jeg burde. Får ta det opp neste uke, har ikke vært helt i form denne uken. 

Back on track

Etter en lang periode uten blogging har jeg bestemt meg for å starte igjen. Blogging er noe jeg faktisk har savnet litt denne perioden, men det var utrolig godt å kunne få fokusere på seg selv også denne tiden. Så nå mener jeg at jeg er tilbake for fullt. 

Nå skal jeg hoppe i treningsklærne å springe meg en lang god tur. 


hits