mars 2014

Jobbmorgen

Startet dagen på jobb kl 0830 og er dønn sliten i føttene nå. Er heldigvis ferdig om to timer! *lykke*
Da har jeg fri til lørdag haha.. Har ikke hatt helg på over en mnd! Må jobbe noen timer lørdag også siden vi har prisfest her på Sandens i Kristiansand! Helt greit å jobbe mye dette halvåret så jeg får spart opp penger til et evt skoleår eller tre??

Idag har vi -30% på frozen yoghurt her på Yogis og jeg har overvurdert situasjonen. Jeg viste det kom til å komme mye folk på senteret idag og at de fleste kom innom å kjøpte verdens beste frozen yoghurt, men tro det eller ei, det har vært mindre kunder idag enn på vanlige dager! Jeg håpet litt på en travel morgen så dagen gikk fort, men måtte innse tapet ganske kjapt. Håper det kommer en del fram mot vaktskiftet iallefall!

Jeg har svært lite lesere btw, som er min egen feil. Jeg har ikke alkurat markedsført bloggen min noe særlig, tror ikke engang familien min vet at jeg har. Jeg vet ikke en gang hvem jeg skriver til egentlig. Dette er vel en blogg for bare meg, som bare jeg vet om, og kanskje en eller to-tre som tilfeldigvis (skjønner ikke hvordan) finner bloggen min?? litt koselig da! Håper kanskje flere finner den interessant :-)

Men dette innlegget var svært kjedelig, jeg vet. Kan ikke love noen superdupre innlegg da jeg egentlig ikke vet hva jeg skal skrive om. Men jeg kan prøve! Kanskje jeg får litt flere lesere!

18.03.14

Tiden går så fort! Februar har gått utrolig fort, og plutselig er vi i midten av mars. 3 uker igjen til påskeferie, eller iallefall til dere som går skole. Tor Arne har to uker påskeferie. To uker! Vi har store planer om å reise hjem til Verdal i påskeferien, venter bare på hvordan vaktlistene på jobben min ser ut disse ukene, men regner med det ordner seg. Jobber ganske mye for tiden, og kjenner det både er godt å slitsomt. Men veldig godt å ha litt penger og rutte med! 

Vi har fått grei veldig mye i leiligheten den siste tiden, så det meste er på plass. Endelig! Mangler egentlig bare sånn småting som litt hyller og diverse småbord. Også mangler vi å få fikset opp den to gjestesoverommene helt, sånn at de faktisk kan brukes til gjesterom! Vi bruker det ene til litt kontor med en sovesofa i, men det er så lite koselig der inne. I det andre er en dobbelseng dekket med pappesker og ting vi ikke vet hvor vi skal sette. Er daglig å drømmer meg bort i interiørbutikker på nettet, er så mye fint å finne! 

 

Slenger med noen bilder fra februar! 


1. Free entry ticket til et utested her i Kr.sand som vi fikk på jobben   2. Ute å går søndagstur på en lørdag   3. Morgensvakt på jobb 
4. Ga nytt liv i to hyller   5. Sånn stua vår så ut da flyttelasset kom en sen onsdagskveld   6. Litt av møblene på plass i stua (vi har flyttet om i ettertid) 
7. Solskinnsdag med OL på tvn   8. Sjokolademuffins på en helt vanlig onsdag <3   9. Selfie med malekost og maleklær, haha

 

Også har verdens beste mormor bursdag idag! Gratulerer så mye med dagen! Savner deg. 

hits