april 2011

if I die young

 

If I die young, bury me in satin
Lay me down on a, bed of roses
Sink me in the river, at dawn
Send me away with the words of a love song

 

torsdag kveld fra trøndelagKvelden igår ble veldig vellykket, og ikveld kommer noen jenter og forhåpentligvis spiser opp det siste vi har av kaker, brus og godteri :-) Gleder meg til å se dem igjen, siden det blir så lenge imellom da vi går på forskjelliger skoler. 

Men før det blir det sannsyneligvis motorsykkeltur med kjæresten, rydding og pakke kofferten til imorgen.
For imorgen vender jeg nesen mot Oslo og Roger Waters konsert og shopping sammen med familien til kjæresten! Det blir helt herlig! 

 

Hva skal du ikveld? 

birthdaygiiirl!Idag er jeg 17 år! Bare et år til jeg skal kjøre opp! wiiii

Dagen i dag har vært god hittil, og det er ingenting som sier meg at resten av dagen blir dårlig. 
Jeg kjørte scooter til skolen idag sammen med Lise, og med min lille scooter som går i 55 på e6 der det er morgenrush, ble det myye kø bak meg. Jeg satt å lo for meg selv da jeg så i speilene og fulgte med på hvor mange det ble til slutt. Værste av alt er jo at bilistene har ikke tålmodighet, så de kjører like gjerne forbi oss mopedister da det er mottrafikk. Til og med lastebiler! Jeg trodde jeg skulle dø.... 
Også må jeg nevne at både min og Lise sin scooter gikk tom for strøm, så vi slo ihjel en halvtime på parkeringsplassen på skola for å fikse disse doningene! 

Og skoledagen har bare vært chill! mediefag i de 3 første timene, så har vi fri de siste tre timene. godt! Så nå blir det å rydde, vaske, bake å ordne til familieselskap ikveld! Gleder meeeg, elsker og ha familien samlet! 

Skal få tatt noen bilder ikveld :-)  

true to who you are

            
    foto /byme


Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are! 

eyes like few


håååå, se så søt lassekatten min er! 

 

Idag har jeg ikke gjort det store. Det har vært, eller er, skikkelig fint vær her, men kan ikke skryte på meg at jeg har vært ute så mye idag. shaame... 
Og jeg har heller ikke dratt meg på treningssenteret som jeg lovte meg selv jeg skulle gjøre. Er det mulig... 
Jeg har rett å slett bare daffet i sofaen, hørt musikk og redigert bilder og film.

Men ikveld er det vell lagt andre ville planer om jeg forsto rett, så får se hvor og hvordan jeg ender opp :-)

Monica og BirgerSitter å rydder i bildemappene mine og finner mange gamle bilder jeg har tatt for en god stund siden. Blandt annet dette bilde av Monica og Birger. Jeg får så god følelse av dette bilde! 

tycks?

beautyschool dropout

Herliiig! Grease er på TV'n, browniesn er godt plantet i magesekken og kjæresten på plass sammen med meg i sofaen. Svært koselig søndag! :-) 

Hvorfor ikke?

Follow my blog with bloglovin

Hvorfor ikke følge meg på bloglovin? :-)

annerledes lørdagskveld

Siden det pågår slanking i huset og det da ikke lages mat som er godt. Og siden jeg heller ikke er til kjæresten ikveld, må jeg ty til matlaging helt for meg selv. Det er jeg ikke vandt til på en lørdag. Men absolutt spennende og lage mat, og jeg får bestemme helt selv hvordan maten min blir! Ikke værst :-) 

Maten jeg lager er kyllingfilet skjært opp i strimler med fullkornsris og sursøt saus! aah, gleder meg! Ellers tror jeg lørdagen blir så å si rolig :-)

man down

Dette bilde ble tatt på photoshooten til prosjektet mitt, men er ikke en del av det :-)
Elsker uttrykkene på jentene! De er superflinke som modeller, og jeg synes det er så gøy å ta bilder av dem :-)

oh baby baby

Da har endelig den etterlengtede påskeferien kommet for å bli i 10 dager! Den skal nytes fullt ut, og det skal bli så herlig! 

Framføringen av ptf prosjektet mitt endte jo ganske greit i dass... Fikk helt hjerneteppe der jeg sto. 
 

Jeg tar iallfall en velfortjent ferie! 


Dette er et av bildene jeg fremførte. 
Tycks?sol og rapportskriving

Sitter ute i solen og koser meg med rapportskriving og gjør ferdig ptf prosjektet som skal levers og framføres imorgen. Gleder meg til denne ptfperioden er over og påsken kan gi sin entré. Det skal bli så herlig! 

 

Hva gjør du?

photoshoot og innholdsrike ukedager

Lenge siden det har kommet poster fra meg, men er ikke så utrolig keen på dette med og poste dagens outfit og skrive hva jeg spiste til frukost eller hva jeg skal se på tv :-) Det er bare ikke meg.. 

Anywaay, som dere kanskje, sansyneligvis ikke, husker har jeg en ptf oppgave som har pågått i noen uker nå, der jeg tar bilder med temae "mystikk". Dette har gått veeldig dårlig, og jeg ga opp en periode her pga at det plutselig kom snø, og jeg fikk aldri til noen innelocation. Heeelt til igår da jeg snakket med læreren min og han fikk motiavasjonen min til å gå samtidig som at Monica kom med det briliante ideen om at kjelleren på skolen kunne funke. Dermed ble det photoshoot med henne og Ine i kjelleren på skolen min ikveld. De ble faktisk brukbare! Vi tok bilder til oppgaven min samt noen vanlige bilder som de kunne få senere. 

Bildene får dere se til helgen etter jeg har framført og levert inn oppgaven :-) 

og ja, jeg har også hatt innholdsrike ukedager som er prioritert over alt annet :-)


null motivasjon

de siste dagene har gått kjempe sakte, grunnet null motivasjon og ork. håper denne uken blir et hakk bedre, selv om første dagen i uken ikke gikk som forventet. men vi har fri torsdag og fredag, så det blir langhelg med bursdagsfest, filming av konsert, kjærestekos og sansynligvis en diger hangover-søndag som en "super" slutt på uken! :-) hits