mai 2011

while we're sleeping


Canon EOS 400D - 18-200mm

Jeg hadde min siste undervisningsdag på skolen idag, så nå er det bare å ta den utsatte engelsk tentamen imorgen, så blir det å slappe heelt av, og lade opp til helgens vømmølfest! Må være en av årets høydepunkter.  

Kommer nærmere vømmøltemaet senere, nå er det fiskepinner til middag og Ghost Whisperer på tv'n.

føler meg naken

Macen er på IKT sammen med resten av klassen sine, grunnet reinstallering. Føles rart å ikke ha den her, rart hvor avhengig man blir! 

Uansett så har jeg naturfagprøve så jeg sitter her å øver samtidig som jeg ser Paradise Hotel og spiser smoothie og eplebåter til kveldsmat :-) Nettopp vært ut å øvelseskjørt med mormor, alltid like koselig! :-) 

Innlegg uten bilde grunnet ingen bilder på denne dataen. buhu, savner min kjære mac :-(

over the top
Canon EOS400D - 50mm - 1/800 - 1.8

Da har jeg unnagjort dagens trening på Sprek sammen med Monica og skal sette meg ned med Skyr youghurten min og se en episode av One Tree Hill :-)  

Jeg føler meg nesten helt opp i skyene for tiden! Det er snart sommerferie, og om 23 dager sitter jeg på flyet over dammen på vei til Washington DC for og besøke tante og onkel! Det skal bli så utrolig herlig! Men før alt det har jeg en del jobber og liknende jeg må gjøre. Har blandt annet 3 fotojobber der jeg skal ta bilder av konfirmanter, som jeg må planlegge og produsere før USA turen, også må jeg gjøre et skikkelig skippertak i hybelen hvis den skal bli ferdig til sommeren. 

Skal bli skikkelig godt å bli ferdig med all undervisningen på skolen neste uke kjenner jeg! :-)

220511"I'm selfish, impatient and a little insecure.
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle.
But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

-Marilyn Monroe

planer for fredagen

Jeg kan nå si at jeg er heelt avhengig av kjæresten min og vennene mine. Noe som resulterer til at jeg sitter i sofaen og lurer på hva i huleste jeg skal gjøre i helgen når han drar på guttetur langt inn i fjellet, og jentene også er borte for helgen. 

Så jeg har laget meg en liste over ting jeg skal gjøre ikveld. hahhaa, så sykt ulikt meg.. 

Kos dere ikveld! 

en stk to stk

en stk langflat og utbrent kjæreste på sofaen, og en stk syk meg. 
ingen bilder med hensyn til små barn 

men gjett hvem som må streve med å lage mat, og ikke får ligge å se kamp på tv? Ikke at jeg hadde valgt kampen da men...

Pølse og potetmos it is! 

 


Canon EOS 400D - 50mm 1.8

får nøye dere med et tidligere bilde, siden ingen av oss er glad i kameraet idag.

carpe diem


bilde er ikke tatt av meg

travel helg

Lite blogging denne helgen også, men unnskyldningen er vell god? 

Min lillebror ble konfirmert i helgen, uten verken prest eller en borgelig sermoni, men med et stort selskap sammen med finkledde familiemedlemmer og konvolutter med de store lappene i. Så hele fredagen gikk ut på å hjelpe mor med å ordne lokalet vi hadde det i, å pynte og prøve bunaden, og alle de smådetaljene. Lørdagen gikk i ett, flere turer på butikken da jeg hele tiden glemte av et eller annet, og siste finpuss før middagen ble servert kl 15.00. 


©byme, Canon EOS450D - 50mm f/1.8

Kvelden var supertrivelig, og familie fra rundt omkring Norge og til og med fra Washington DC kom for å feire lillebroren min, noe som var utrolig koselig, siden det er familie vi nesten ikke ser. 

Idag skulle jeg egentlig stikke å si hade til de som skulle reise idag, blandt annet faren min, tanter og onkler, men ringeklokka mi greide ikke å vekke meg, typisk :-) 
oooog resten av tida idag har bare gått med på å slappe av, spise en del usunt og slappe av. thaaats all 

web prosjekt

eeh, har ikke helt klart å bestemt meg om jeg liker headeren eller ikke... Tror det er litt uvant ettersom jeg ikke har hatt header den siste tida, noe jeg synes kanskje var like fint. whatchathiiink?

 

I det siste har jeg vært så utrolig skolelei og har hatt helt på-bunn-motivasjon for alt som het skole og mediefag. Å det inkluderer webfaget. Men så skjedde det utrolige, jeg har fått tilbake min kjære motivasjons- og inspirasjonsevne, og jeg har begynt sånn smått med hjemmesiden jeg skal lage i webprosjektet vi begynte med for to uker siden. Jeg kan egentlig ganske lite om html og css osv, men det ser så gøy ut, så jeg har bestemt meg for at jeg skal virkelig ta et tak! 

Ellers idag har vi produksjonsdag som vil si at vi har en hel dag og jobbe med ptf prosjektet vårt, noe som er ganske chill. 

første utkast av ptf prosjektet mitt. Må gjøre en del justeringer som blandt annet farger og skrift osv. Så skal vi ta noen flere bilder, som skal byttes ut. 

all new

ah, nytt laken dratt over sengen og nye senge- og putetrekk! 

Gonatt sier jeg da! :)

Vinn Apple produkter!

Eneste du trenger og gjøre er og gå innpå denne linken og registrere deg med navn og skole.  
Personlig så ønsker jeg meg en ny telefon, så en Iphone 4 hadde virkelig gjort seg før sommeren! 


//privatsoolfylte dager

 


Ja, hvis noen av dere har lest bloggen min siden jeg startet så har dere sikkert fått med dere at jeg er virkelig dårlig i å skrive hver dag. Noe jeg heller aldri kommer til å gjøre, desverre.. :) sett bort fra det så synes jeg det er kjempe hyggelig å se at iallefall noen har tålmodighet med meg å leser og er innom bloggen på skrivesperre dagene! 

Anywaay, sommeren har vist kommet for fullt nå! For en uke siden hadde jeg på med bukse, genser, jakke og votter når jeg kjørte, og igår å idag kunne jeg kjøre i short og tsjorte! Helt heeerlig

Igår hadde vi de to siste timene fri, så jeg dro rett hjem å hoppet i bikinien, dro med meg stereoanlegge og macen og satt meg i solen i noen timer og leste bok. Idag har jeg ikke gjort det store, sto opp for 3 timer siden, kjørte for å kjøpe meg noe å spise, og akkurat nå greide jeg å svi maten min, så dette blir et godt måltid! 

malingSom dere sikkert ikke vet, så skal jeg pusse opp et lite hus der jeg skal bo etterhvert! Jeg har nettopp begynt å har akkurat vært å kjøpt maling! Så nå skal jeg tilbringe kvelden her inne å male ene veggen i den fargen dere ser jeg holder opp i bilde. Tror det kommer til å bli skikkelig bra!  

heisannn

Matte tentamen gikk veldig bra forresten! Ikke at jeg har nevnt tidligere at jeg skulle ha tentamen idag, men bare hvis noen er skikkelig nysgjerrige liksom :-)

Jeg sitter hjemme og finner inspirasjon til fotoshooter jeg skal ha i nærmere framtid. Blandt annet konfirmasjons- , og barne bilder. Jeg har aldri tatt konfirmasjonsbilder før, så det gleder jeg meg til! 

Elleers så har jeg glemt min kjære mac ladder på hotellet i Oslo, som jeg venter på at de skal sende oppover. Og dermed for jeg, at the end, lite å gjøre på macen uten strøm. Skikkelig irriterende.. Ha en fin dag alle dere andre! :-)

long time no seeHelgen i Oslo var helt super! 
Roger Waters konserten var helt konge! Og for et show han lagde! Veldig irriterende at jeg ikke fikk med kamerae inn. Jeg koste meg rett og slett igjennom hele helgen sammen med noen av verdens koseligste folk :-) 

Akkurat nå skal jeg høre min kjære i naturfag, siden han har naturfag prøve på torsdag og skal feste innimellom da han er russ i år. Men det å se på gopro kamera og bike.no gjør han ikke til noen flinkere naturfag elev :-) 


Var noen av dere på "the Wall" konserten i helgen? 

hits