juni 2011

Tilbake til Norge


Canon EOS 400D - 50mm f/1:8

Da har jeg fått pakket ned alt i koffert og bag. Utrolig at jeg fikk det til, men etter mye omplassering og slikt, så fikk jeg kofferten under 20 kilo. Var på 27 kilo vel og merke. 
Så da er det bare få timer igjen til vi sitter på flyet tilbake til England for så videre til Gardemoen, også igjen til Værnes. Turen har vært helt utrolig! Har opplevd mye, og fått kjøpt mye, og fått mye! 2 uker går alt for fort! 

Men nå skal jeg sette meg sammen med de andre ute å nyte det siste av solen før vi reiser til flyplassen! 

siste kveldenDette er da siste kvelden her i Washington. To uker har godt veldig fort! Vi har fått gjort såå mye! Og jeg har fått kjøpt utrolig mye for pengene! Jeg har enda et kjøp igjen som vi skal få tak i nå ikveld, men da er det bare pakkinga som står igjen før vi reiser med flyet i halv 4 tiden norsk tid imorgen natt. Skal bli godt og komme hjem til kjæresten igjen, gi gaver og bare slappe av etter to uker med mye farting. Det har vært en utrolig opplevelse å fått sett litt av Washington DC. Har selvfølgelig ikke fått med oss alt som kan gjøres og sees her, men man skal ikke se bort ifra at det blir enda en Washington tur :)

Akkurat nå sitter jeg med noe godt å drikke og en muffins mens jeg venter på at vi skal dra til Tysons Corner og kjøpe det siste jeg skal ha :) Pappa er med som lommebok!

trening sol sol shopping


bilde tatt av pappa.

Klokken er 10 over 12 her og over 30 grader, og jeg har vært på min 4. og siste zumbatrening her i USA sammen med tante, og det var heerlig! Jeg har også spist frokost og solet meg i en liten halvtime før det ble for varmt og jeg måtte inn å kjøle meg ned. Skal snart ut å gå oss en tur så jeg får tatt noen bilder før vi reiser hjem i morgen. Også blir det en liten tur på butikken så jeg får handlet de siste gavene og evt ei bokse som jeg har siklet på siden jeg kom hit. Og daaa er jeg klar til å dra hjem pengløs :) 

Ha en fin dag! 

LeesburgIgår var vi på Leesburg Corner på shopping! Kjøpte meg en del klær å smykker, men jeg tenkte å vise fram klærne når jeg kommer trygt hjem i Norge! Til nå har jeg brukt ca 2500 kr på gaver til de hjemme i norge og ting til meg selv. 

Og for dere som skal til USA eller allerede er i USA på ferie, stikk innom PacSun og Charlotte Russe! Verd og besøket, kjempe fine klær, sko og bikinier! Det er billig, og har blitt mine to favorittbutikker her i USA :) 

Design

Designet er ikk ferdig! hoho, jeg bruker så langt tiiiiid

#tålmodighet

Bildedryss#2 fra Washington

Bildene er i rekkefølge etter dagene.
Politieskorté!
Katarina stormen. Fra "Newseum"

Bildet ble desverre uklårt, men det er presidentene og deres fotografer. Fra "Newseum"

Dette er antenna som sto på toppen på en av twin towers. Fra "Newseum"

Avisforsidene fra 9/11. Fra "Newseum"

"Bastard's dead!" Avisforsidene da Osama ble drept. Fra "Newseum"

Bare noen få bilder av 9/11. Fra "Newseum"

Fikk ikke helt med meg hva dette var fra, men det var en eller annen krig. Fra "Newseum" 

Alle journalistene og fotografene som har blitt drept på jobb da dem skulle dekke en krig, naturkatastrofe eller en kriminell handling opp igjennom tidene. Fra "Newseum" 

En liten del av Berlinermuren. Fra"Newseum" 

Her kunne vi leke nyhetsreporter, med en sak og en bakgrunn vi kunne velge selv, og etterpå kjøpe filmen. Fra"Newseum"


 

Bildedryss#1 fra Washington

Jeg orker rett å slett ikke å skrive om alt vi har vært på, blir bare noen bilder også evt kort om diverse bilder.

enjoy!  


spiste sushi for første gang på Wasabi, kan ikke si det var kjempe godt.


Var på et historisk museum, med alt fra dinosaurer til dagens sommerfugler


Tok litt av med kameraet da vi var inni et lite sommerfuglehus, om jeg kan kalle det det, der det var sommerfugler fra alle verdens delene :)

Dagene her i USA

Lenge siden sist! Men jeg har vært opptatt med å se Washington DC :)   

Akkurat nå sitter jeg ute på verandaen i 30 varmegrader å strålende amerikansk sol å prøver å få litt farge mens jeg spiser amerikanske jordbær med amerikansk krem og amerikansk lemonade :) hehe...
Dagene har gått ganske fort! Vi har vært på en del museumer blandt annet på newseum som er min favoritt hittil, og et flymuseum og et historisk museum. 

Vi har vært på shopping litt rundt omkring, og vært på akvarium :) husker ikke så mye mer av det vi har gjort frem til nå, men så har vi 5 dager til her som må brukes også :) 

Jeg kommer sterkere tilbake med innlegg fra de forskjellige plassene osv. Blir bare for langt om jeg skal ta det i et innlegg. også er jeg vel kanskje nøtt til å gjøre noe med designet mitt?

Washington DCSiden jeg dro har jeg ikke skrevet så mye her, det fordi det har skjedd så mye hele tiden, og på kvelden har jeg vært så utslitt at jeg har nærmest sovnet i stående stilling. Har vell det norske tidssystemet i meg enda. 

Washington er derimot helt herlig! Vi bor som sagt til min tante og onkel, og huset er skikkelig fint! Strøket de bor i er heller ingenting å si noe på. Det er skikkelig amerikansk og herlig :) 

Akkurat nå sitter jeg på verandaen å koser meg med amerikansk potetgull, og lemonade, sammen med resten. men nå begynte det å regne! 

Jeg kommer til å legge ut innlegg for hver dag etterhvert som jeg får tid her :-) 

2 - Hvor vil du være om 10 år?Om ti år er jeg 27 år, og har mest trolig en fantastisk enebolig. Jeg har sett ut meg denne boligen i et år nå, ettersom jeg kjører forbi den hver dag da jeg drar til skolen. Det er en av drømmeboligene mine, og så fort den er til salgs, skal den bli min tenker jeg :)
Om jeg ikke har dratt til USA for å studere da selvfølgelig. Om jeg har gjort det så studerer mest trolig jeg film og foto i New York. 
Om jeg ikke er ferdig med utdanningen min og har fast jobb da. Da aner jeg rett å slett ikke hvor jeg har havnet. Om jeg bor i USA, eller om jeg bor i Norge. Tjener jeg såppass med penger når jeg er 27 år, så skal vi ikke se bort ifra at jeg har et hus her i Norge, nærmere sagt det huset jeg sikler etter, også har jeg en liten leilighet i enten Italia, Spania, eller kanskje til og med i Florida.

Jeg har selvsagt familie :) Eller, om jeg studerer fortsatt har jeg lite trolig noen barn, selv om jeg ønsker barn tidlig. Eller at jeg har et barn, som er såppass gammel nok at jeg kan studere i USA likevell, der både mann og barn hadde fulgt med. Jeg har også giftet meg før denne alderen :)

Jeg har også verdens nydeligste hund!  hihi
 

Michal Negrin


Canon EOS 400D - 50mm f/1.8

Øredobber fra Michal Negrin, i sydengave fra mamma. Hun lager alt håndlaget, og lager ikke bare øredobber og smykker, men klær å diverse. Og det er skikkelig fint! :) Verd en tur innom nettsiden hennes! 

www.michalnegrin.com

nattravnHer sitter jeg, kjempe trøtt! Men jeg har en koffert som skal pakkes, og et rom som skal ryddes. Og dessuten kan jeg like godt snu døgnet. Da kan jeg sove på flyet blandt annet, siden jeg ikke er så fryktelig begeistret over å fly så langt. 

Imorgen skal jeg ha en hel dag bare sammen med kjæresten, og evt gjøre ferdig det aller siste som er igjen av pakking osv, så reiser jeg med tog til pappa på torsdag, og videre med fly fredagsmorgen. 


btw, så holder jeg på å redigere designet mitt litt, så never mind litt rot :)

Ha en fin natt videre dere som sover søtt! 

1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsenJeg har verdens beste kjæreste :) ingenting mer å si, vi har det helt flott sammen! 

sommerferiee
Canon EOS 400D - 50mm f/1.8

Da har jeg levert alle bøkene utenom gymboka mi som jeg ikke finner. isj, irriterende
Så da har jeg offisiellt sommerferie, selv om jeg egentlig har hatt det de siste to ukene! Herlig :)))

Idag skal jeg gjøre ferdig takkekort kollasjene jeg holder på med, også skal jeg begynne å pakke sånn smått til USA turen! Herremin, som jeg gleder meg! 

btw, skal prøve å gjøre noe med designet mitt, noen forslag?

hardt arbeid

Denne dagen har gått i ett.

Sto opp i rimelig god tid, og begynte på den siste finishen på konfirmantshooten jeg hadde. Bildene kan jeg laste opp senere. 
Vi var å viste fram bildene til de, og planla fremover hvilke bilder de vil ha med i kollasjen, og hvordan de vil at takkekortet skal se ut, og vi diskuterte oss fram til en pris. Eller diskuterte var nå litt i overkant, et ekkelt tema å ta opp egentlig, når jeg ikke har hatt noen fotojobber fra før av.  Så nå har jeg sittet og lagd to eventuelle takkekort kollasjer til den ene konfirmanten, og skal nå begynne på neste konfirmant sitt :) 

Men først er jeg nødt til å ha i meg noe mat. 

30 gode grunner til å blogge

Kan vi håpe på. Jeg er så dårlig på å holde sånne punkt til enden. Jeg går alltid lei før jeg rekker og komme halvveis. 
Men vi gjør et forsøk til, og skal prøve å publisere et punkt hver dag. Er litt utfordrende og skrive noe på hvert punkt også, og ikke bli overrasket om jeg ikke kommer lengre enn 6 :)

1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
2 - Hvor vil du være om 10 år?
3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
4 - Ditt syn på religion
5 - En del av livet ditt du ikke savner
6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
12 - Beskriv dagen i punkter
13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
14 - Ditt tidligste minne
15 - Dine favorittblogger
16 - Ditt syn på populærmusikk
17 - Høydepunkter og nedturer det siste året
18 - Hva tror du på?
19 - Fortell om familien din
20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?
21 - En av favoritt tv-seriene dine
22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
23 - Bilder av fem attraktive kjendiser
24 - Favorittfilmen din og hva den handler om
25 - En som fascinerer deg og hvorfor
26 - Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
27 - Et problem du har
28 - Noe du savner
29 - Mål for de neste 30 dagene
30 - Oppturer og nedturer den siste måneden 

livet blomstrer


privat
Dagene har gått til soling, soling og bare chill egentlig. Utrolig gått å ha sommerferie! Kom heller ikke opp i muntlig eksamen, så jeg har tatt sommerferie kan man si! 

Lørdagen dro jeg og kjæresten til søstra hans å kjæresten hennes å koste oss med grilla hamburger og pølser sammen med foreldrene deres og familien i finværet! Ellers kom mamma hjem fra jentetur i Dubrovnik med noen nydelige øredobber fra Michal Negrin til meg. Og utover det har jeg bare kosa meg i finværet og bare gått å gledet meg til fredag og avreise til Washington. 

Nå sitter jeg med konfirmantbildene jeg tok denne uken. Har sittet og sortert ut bildene jeg kan bruke og ikke bruke. Nå må jeg bare få redigert de siste og ordne med noen forslag til takkekort osv, så skal jeg møte de imorgen og diskutere bildene. 

Ha en finfin natt dere! 

dagens shoot

Om jeg ikke sa det før idag så var det 50% på alt på Bikbok idag, men siden jeg drar til Washington om en uke så tenkte jeg å spare pengene til da, men er alt for svak når det gjelder klær å salg, så det ble med denne toppen på bilde i fersken farge og en hvit basic tupebh hjem : ) 

Jeg var som sagt å tok bilder av to konfirmanter idag, både i studio og ute. Det gikk kjempe bra, å jeg fikk virkelig kjørt kreativiteten min! Brukte ca 4 timer på alt, så er ganske utkjørt atm :-) men så skal jeg ikke klage heller, dette er jo noe jeg virkelig elsker å gjøre! 

Nå jeg skal sette meg ned å se igjennom bildene jeg tok å se om jeg får redigert noen :)

solskinnsdag

Jeg sitter ne' på berget og ser utover havet 
en solskinnsdag i ferien min 
I sommer skal jeg surfe stå på vannski og bade 
ja denne ferien tror jeg blir fin

Åh, sommeren har kommet for å bli liker jeg å tro! Har vært utrolig varmt de siste dagene, men jeg skal ikke klage etter en lang kald vinter med lengsel etter akkurat dette! 

Det er heller ikke lenge igjen før jeg vender nesen mot Washington DC og et enda varmere vær! Om akkurat 1 uke og 1 dag har vi akkurat lettet fra Gardemoen. 

Men nå må jeg spise frukost så kjører jeg og en venninne til Levanger på vennesalg hos Bikbok i finværet! Og senere idag skal jeg ha to konfirmasjonsshooter av to kjekke gutter! 


Ha en fin dag! 

vømmøl oppsumering

Vømmølfestivalen var jo noe for seg selv! Hadde det konge fra jeg sto opp i halv 9 tiden, til jeg sovna i 3 tiden. Begynte dagen på en koselig vømmølfrukost sammen med gode venninnerEtter frukosten dro vi rett til sentrum og hivde oss på hengeren vi skulle sitte på i i vømmøltoget, skikkelig trivelig! Vømmøltoget vi har på denne dagen er ca like langt som 17.mai toget i Oslo har jeg hørt. Ikke så rart heller når en står i ca to timer å ser på. Og det er mange tusen folk som kommer fra alle kanter å ser på. Sang til vi sprakk og fikk trent magemuskler gjorde vi iallefall! 


Senere ble det bare å ordne seg til fest! Først gikk turen til Lise hvor vi satt ute å koste oss i sola, før turen gikk til selve festen i parken. Absolutt en heerlig dag! 

Anbefaler alle som har mulighet til å reise til Verdal neste år for å få med seg vømmøl! Første helga i juni hvert år! 

heisannn

long time no seeeee ja... 

Siden sist har jeg forberedet meg på vømmølfestivalen, evt eksamen, konfirmantshooter og USA tur. 
Det med vømmølfestivalen har jeg laget et eget innlegg som kommer senere ikveld.

Jeg skal nevne det at jeg ble fritrekt fra matte skriftlig eksamen. Skikkelig herlig! Så nå har jeg fri fram til fredag kl halv 3, da får jeg vite om jeg kommer opp i muntlig eller ikke. Dermed ble det myye tid til fotografering, venner og kjæreste. Igår rev jeg og kjæresten ned veggen der hybelen min skal være. Godt og få revet ned den nå. Og idag dro jeg en tur på skolen for å reserve studioet til konfirmantshoot samt hentet en ekstern blitz. Og resultatet ble konfirmantshoot ute i godværet! Er opptatt med fotografering av to konfirmanter denne uken, godt å ikke ha eksamen hengende over meg da kan du si. Ble veldig fornøyd med shooten idag. Får se om dere får se noen etter hvert her :-) 

believe in youhits