juli 2011

Søte lille TheaEt søtt bilde av et av mine herlige søskenbarn :) Jeg smiler bare jeg ser dette bilde! Bildet er tatt da de var her på ferie for en uke siden. 

Nå sitter jeg å venter på Lise, vi skal se film og kose oss med brownies, popcorn å evt noe annet godt som Lise er å handler. 

Ha en fin kveld! :)

Fakkel og rosetog
Canon EOS 7D - 50mm f/1:8

Fakkel og rosetoge ikveld var veldig fint! Det var mange som møtte opp, og samlingen utenfor Rådhusplassen var kjempe fin. Det var sang og taler, og etterpå la vi ned blomster og lys på gresset utenfor Rådhuset. Kjempefin kveld! 

Dagene må gå videreEtter det som skjedde på østlandet fredag, har jeg hatt fæle mareritt om nettene, å har hatt problemer med å sove, og vil helst ikke sove alene. Høres sikkert svært overdrevent ut siden jeg ikke kjente noen som ble borte eller hardt skadet i tragedien, men jeg er fortsatt sterkt preget av det som skjedde, og klarer ikke helt å ta det fra meg. Tenker på alle som har det mye verre enn meg, og har stor medfølelse! Men jeg må nesten fortsette noe normalt med hverdagene jeg som mange andre. 

Nå har jeg så å si nettopp hoppet ut av dusjen etter en halvannen times treningsøkt sammen med to gode veninner! Jeg tenkte jeg skulle sette meg godt til rette med noe godt å spise å se en episode av one tree hill før jeg setter igang og bretter noen klær(!!!) for så å ordne meg å delta i fakkeltoget her i Verdal, til minne om de døde på Utøyaog i Oslo. Etter det suser jeg vell opp til kjæresten. 

Skal foresten bli litt flinkere til å legge ut forskjellige bilder og filmer. Har noen på lager som må ut, samt skal kameraet være med under kveldens fakkeltog. Kan kanskje bli en fin video eller fine bilder :)

Ha en fin dag videre! 

Tragedien som rammet et helt land.


Fantastisk og sterkt bilde, som sier mye.

Jeg har nesten vært i en sånn transe om jeg kan kalle det det, denne helgen. Har egentlig bare gått å håpet på å få våkne fra et mareritt. Det som har skjedd er så uvirkelig! Du sitter igjen med tankene og spørsmålene; Hvem kan gjøre noe så urettferdig? Hvem har samvittigheten til å gjøre noe så tragisk? Mot ungdommer? Mot folk på min alder. 

Heldigivs kjente jeg ingen som ble skadet eller som omkom på Utøya, men jeg vet av mange som var der, og bare tanken på at de har vært på samme øy som massemorderen får hårene på kroppen min til å reise seg! Bare tanken på hvor traumatisk det må ha vært. Jeg har ligget å grått en del pga dette, selv om jeg ikke kjenner noen. Men det ble uansett en tragisk å fæl opplevelse å håndtere, ettersom det er folk på min alder, med hele livet foran seg. 

Det er ingen ord som kan beskrive hvordan folk har det i disse timer. Det er bare helt uvirkelig. Vi må bare stå sammen, vise følelser, fokusere på ofre og pårørende og prøve å gjøre det beste ut av dette. Vise alle og enhver at vi er sterke og holder sammen! 

"Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen"  
Varme tanker, kondolanse og medfølelse til alle pårørende, ofre og gjenlevende! 

Egypt!

Ikke nok med USA tur sammen med pappa i år, men nå har vi nettopp bestilt oss sydentur til Egypt i begynnelsen av september! Ah, det skal bli herlig! Det at kjæresten skal være med, gjør vell turen bare enda bedre :)
Hotellet er ikke noe hokuspokus siden vi nettopp hadde vært i USA å brukt alt for mye penger der, men syden er syden, brun skal man bli uansett antall stjerner på hotellet! :) morgenstund har gull i munn

Det er skikkelig herlig og stå opp å se solen skinne gjennom rullegardinen! 

Nå har jeg tatt en lang dusj, og ordnet meg uten å stresse! Tror det blir Åre om ikke så lenge, om jeg orker. Har egentlig en del å gjøre her hjemme også, men hadde vært greit med en tur for å rense tankene og komme seg litt bort fra hjembygda også :) 

Shorts fra Carlings, topp fra PacSun

Ha en fin dag! 
 

sommerkjole

Denne søte sommerkjolen kjøpte jeg på Forever21 i Washington, og jeg er så fornøyd med den :) Elsker det søte blomstrete gjennomsiktige mønstere oppe ved halsen også.

Den har blitt brukt en del allerede, og kommer til å bli brukt mye denne sommeren så lenge det er sol å varmegrader :) 

Testfilm, natur

Untitled from Sara Holshagen on Vimeo.

Ble en liten film for å teste 7D'n, og jeg er så fornøyd med kvaliteten på kamerae! 

Hva synes du? 

Lise


Canon EOS 7D - 50mm f/1:8

Bilde tatt da vi var ute å testet 7D'n, elsker det kameraet! Det er uheldigvis ikke mitt, men jeg får så å si bruke det når jeg vil. Når mamma har bestemt seg for å bruke det, har jeg min gode gamle 400D å bruke. Helt grei deal :)

Nå har jeg spist god grilla mat, og skal ta med meg 7D'n og stativet og gå å se om jeg får filmet litt denne ene dagen det er så fint vær! :) Kanskje kommer videoen senere ikveld..

Lately


Canon EOS 7D - 50mm f/1:8

Den siste uken har jeg vært med kjæresten min og familien på besøk til resten av familien deres på Vestlandet i noen dager. Var utrolig trivelig, og jeg koste meg hele tiden :) 

Vet ikke helt enda om jeg orker og ta bilder av innkjøpene mine fra USA enda, prøvde og gjøre det før jeg dro til vestlandet, men da hadde mamma dratt av gårde med minnebrikken til kamerae. Men får se litt :) 

Utrolig kjedelig innlegg, men noen kjedelige innlegg må det også bli tenker jeg. Det er sol ute idag, men jeg sitter fortsatt innendørs med bukse og genser. Det har vært så kaldt i det siste, sier litt når jeg gikk med tykk dunjakke ute igår! 

Nei, får hive på meg noe sommerklær å gå ut å være litt sosial! 
Ha en fin dag!  

Effektiv mandag

Nå har jeg og Lise vært ute å tatt bilder i over tre timer, og kan si vi har en del å redigere. Akkurat nå sitter jeg å spiser god og rask middag og skal ut å jogge meg en tur før jeg tar turen til Lise og så videre til Aboteke der vi skal møte Monica :-) 


Canon EOS 7D - 50mm f/1:8

Middagen min består av hele to egg, hvitløksbaguetter og appelsinjuice. hohoo, hurra for kjappe middagstips

Konkurranse

Er med i en konkurranse på Hanne Elizabeth's blogg hvor du kan vinne dette på bildet under! Supre premier kan du si :) 


bildet lånt av Hanne Elizabeth

happiness


Canon EOS 7D - 50mm f/1:8

Imorgen dra jeg og Lise ut på "fotodag" som vi kaller det så fint. Ganske logisk hva vi skal gjøre da, eller hva? Har flere ideer som jeg gleder meg og få produsert! :) Tror det blir en herlig dag :)) 

hits