oktober 2011

Akkurat nå

Ligger å ser dagens mann for øyeblikke! For et kleint program.. Så kleint at det blir morsomt å se på:)

Tester

Tester ut blogg appen, og er super fornøyd med min nye iphone4! Var på tide med en ny telefon :)

NO.181fin dag.... ja

OD dagen har blitt gjennomført vel hjemme med bretting av klær å vasking. Har også samlet litt mer informasjon å sånt til featureoppgaven min i media, der jeg skriver om jobben som støttekontakt. 

Jeg fikk brev idag om at iPhonen min har kommet, og jeg kjørte tulling for å rekke det, og sto i lang kø, men tror dere ikke at jeg ikke fikk tatt det ut fordi det sto i mamma sitt navn?! Kjørte 5 km i tsjorte, skinnjakke og en tynn bukse, uten vits! åh, så utrolig surt :b

Nå skal jeg drukne sorgen min i litt smågodteri og kanskje noe sunn middagsmat før jeg og mormor går løs på montering av baderomsinnredninga mi :) 


megnå....

Ha en fin dag! 

Nok en skoledag over

Hoho, hvem har sakt at skoledagene er slitsomme? Har ikke gjort noe annet enn å sitte bak en pult, redigert bilder å spist pizzabolle og krokanrull i hele dag! Bortsett fra de 3 første timene hvor vi hørte et foredrag og så en 20 minutters film i forbindelse med IU. 

OD dag, og en like chill fredag som onsdag, så blir det helg! Montering av baderomsinnredning, litt skolearbeid, så er plutselig helgen over. 


Dagens antrekk! 

Kaos

De siste 4 ukene har jeg bare fokusert på meg selv. Jeg sliter med meg selv, noe som kanskje ikke så mange vet. Men har ikke så kjempe lyst til å gå videre inn på det enda. Men jeg jobber mye med meg selv, og kommer meg stadig bedre dag etter dag. Så blogging har det vært lite av! :) 

Kjæresten min dro inn i militæret på Madla for snart 4 uker siden. Den dagen han dro ble helt forferdelig! Jeg trodde aldri jeg skulle klare å komme meg opp å videre. Pga av psyken jeg nettopp har for tiden, ble det enda vanskeligere for meg. At den jeg føler meg aller mest trygg på, den jeg stoler aller mest på, den jeg elsker drar bort for et helt år, ble en forferdelig tanke og realitet. Men etter det fikk gå noen dager, gikk det mye bedre, mye pga at jeg hadde familie rundt meg som var der for meg :) Noe som de fortsatt er vel og merke! Formen min går mye opp og ned, så kan ikke forventes mye blogging fra min side. Men jeg skal prøve så godt jeg kan, for jeg er veldig glad i å skrive, og er egentlig en ganske god terapi i seg selv :)

Ha en fin kveld! 

hits